Hilalmiray34 36+3 ikinci gebeliğim ve hemoroid çıktı iki tane fitiller kremler haplar beni bitirdi ve doğumum normal doğum geçer mi kozlar üç gün oldu tedavi başlayalı hala dıştaki şişlikler bar ama ağırım ilk zamanlar gibi yok ne zaman iner 🥹🥹
ruzgar21 Hilalmiray34 benim iki hafta sürmüştü çok geçmiş olsun bol bol yürüyüş yapın yürüyüş bana çok iyi gelmişti 2 hafta yataktan çıkamamıştım ama sonra yürümeye başlayınca iyi geldi hiçbişey fayda etmiyordu bende de
lnbahar Hilalmiray34 sarı kantoeon yağı al kuzun hemen sür oraya peçeteye sıkıp oraya doğru yerleştirebilirsin uzanınca falan baya bi dursun ben o şekilde geçirmiştim ilk gebeliğimde. Şimdi ikimciye hamileyim yine çıktı şaka gibi gerçekten
Ecisbicis Hilalmiray34 benimde o haftada çok arttı bebek baskı yaptığı için kanalda malesef hiçbir şey geçirmedi, doktor doğumdan sonra toparlanır, şimdilik sadece sıcak suya oturabilirsin dedi ve kabızlık önleyici şurup verdi
Hilalmiray34 ruzgar21 teşekkür ederim valla çok zor bişey ilk kez yaşıyorum sürekli hareket halindeydim Şişlikleri gördükçe gidecek gibi gelmiyor içim kalkıyor 😞😞
Hilalmiray34 mlkunal hakiki zeytinyağını aç karına bir yemek kaşığı diyorlardı doğru mu denemedim doktorun verdiklerini kullanıyorlar sadece
ruzgar21 Hilalmiray34 bende öyleydim inan halime ağlıyordum ama şükür geçti seninde geçer inşallah yürüyüş yap üstüne oturmaya çalış annem oturdukça içeri gider diyordu bende öyle yapıyordum
lnbahar Hilalmiray34 mutlaka dene canım benimkiler meme şeklindeydi 6-7 tane doktora bile gitmiştim o dönem emzirdiğim için ilaç yazmadı doğal yollarla geçir dedi ben de baya araştırdım en iyi gelen sarı kantoron oldu. Şifa olur inşallah
Snmsu Çekinerek yazıyorum ama bende hamilelik öncesinde var doktor ameliyat demişti sürekli tekrarlayacağı içinde cesaret edemedim içeri girmesi için bu yazdığınız yöntemler işe yarar mı
Hilalmiray34 Snmsu valla benimde hamilelikte çıktı doktorum normal dedi hiç çekinme neden direkt ameliyat fitil yada ne bilim kremlerle geçmedimi
Hilalmiray34 Ecisbicis hadi ya bende zaten geçeceğini düşünmüyorum doğumdan sonra anca düzelir bu şişlik allahtan ilaçlr ayrıyı kesti