balbocegii momsalis 12 haftalık ken gittim tahminim kız dedi bir dahaki geldiğinde net bakarız demişti bakalım değişecekmi
doganselcan senaelemen detaylı ultrasona girmedinizmi? Ben 15 v3 18. Haftalarda gittiğimde kız dediler 20 +4detaylida erkek dediler iki hafta sonra kontrolüm var bakalım neymis
senaelemen doganselcan Detaylıya henüz girmedim ama girmeyi düşünüyorum bu saatten sonra😅 hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler 🌸 doganselcan
dilarag95_ momsalis daha bugün öğrendim deraylı ultrasonda 20. Haftalık. Bugün bile zor gösterdi geç öğrenebilirsiniz. Hareket hissetmemeniz normal ben 19. Haftanın sonunda hissettim. Nkrmalde 18 22 hafta arası hissedilirmiş. Her şey çok iyi olsun İnşallah🙏
umynurr esra0444 direk orda ogrendim ve detayli ultrasondada kiz oldugu kesinlesti yani eger doktorunuz ve cihaz iyiyse bebek duzgun pozisyondaysa gozukebilir cinsiyet
daisymom_99 umynurr özel hastanemiydi acaba devlet hastanesi mi? Ben de ikili taramay gideceğim 12 haftalık olduk 🥰🙏🏻
daisymom_99 umynurr Ben ikili tarama için normal kadın doğum doktoruna gideceğim o yapmıyormu testi perinotolojiyi ilk defa bu. Hamileliğimde duyuyorum 🤔 herkes gidebiliyormu o bölüme yoksa riskli grup mu ? Bende mi gitsem acaba
umynurr daisymom_99 bende kendi doktoruma gittim ama bebek bi turlu ensesini doktora gostermedigi icin doktorum rica etti perinatolojideki doktordan enseye baksin diye o vesile ile ogrendim
esralgn daisymom_99 yok öyle değil ikili tarama testi detaylı ultrason vs bunlar perinoroloji dalında yapılıyor
ecem03mkn  Merhaba cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba 12+2 günlük 🐣
momsalis ftmnr05 canım nasılsın nasıl gidiyor bebişin hareketlerini hissediyormusun sen ben hiçbisey hissetmiyorumda endişeleniyorum acaba normalmi 😕😕😕
kubranursss esralgn Ay bende ya 😄😄 benim ilkim kız dı onda daha farklıydı devamlı kusma ekşi yeme isteği regl sancısı gibi agrılar bu gebeliğim daha farklı geciyor senin nasıl kusma mide bulantısı falan var mı