767634 Dgkfj5 bende de öyle vala ben biraktm yani olmuyor kabızlık mide bulantısı mahvetti beni istersen doktorumla konuş ya saatlerini değiştirecek yada ilacı ben ilacımı değiştirecem umarim değiştirecem ilaç aynisini yapmaz
mavi123_ Dgkfj5 ozaman değiştirmeniz lazım hapınızı. Bazı demir hapları öyle kabızlık yapabilir ama mesela benim kullandığım hiç yapmıyor
Han23 Dgkfj5 benı mahvetmisti demir hapı. Doktorumunda önerisiyle damardan takviye seklinde aldım cok rahat ettim
momdiary06 Dgkfj5 hangi ilacı kullanıyorsunuz bana önce ferrum verdi basur bile oldum onun yüzünden sonra solgarla değiştirdi doktorum bu daha iyi
Cicek_ Şurup şeklinde olanı da var ben ondan kullanıyorum. Kabız yapmasın diye şurup olanından vermişti doktor. Tadı kötü ama ben zor içiyorum haberin olsun 😊
767634 Dgkfj5 vala ben bıraktığım gibi iyi oldum kabızlığım olmuyor ama içtiğim gibi o gün yataktan cikamiyorm
Han23 Dgkfj5 desteklemek amaclı veriyorlar benımde cok az bi eksiklik vardı ona rağmen 2 kere damardan takviye aldım
tugba0305 Dgkfj5 bana da bu ilacı verdi ama sıkıntı yaşamadım ki suyu da az içen biriyim mide bulantısı yüzünden
powerpuffgirlss Dgkfj5 bende aynisini kullaniyorum iki gundur mide bulantisi yaptimi normalde sabahlari bulanmiyodu ilaci icince bulandi
Rusapolat Dgkfj5 aşkım yan etkilerinde var o . Beni birde kusturuyğrdu. Kullanamadım. Kansızlığım da almış başını gidiyor ama yapacak bişey yok 🥲
meriimu Dgkfj5 favron demir kullan ben tek cozumu onda buldum denemedigim demir hapi kalmadi ama favronda asla kabiz olmadim
Mara1 Merhaba kızlar, bana da doktor ferrum hauasmann verdi ve ben ilk defa kullanacağım kan hapı. Bunu kullanan oldu mu?