mlkunal Kızlar ben sürekli bu ara nar yiyorum instagramda da böyle yorum okudum nar düşük tehlikesi olanlar yememeli diye. Ben 14 haftalığım acaba zararı olur mu?
Moz mlkunal hayır alakası yok ekim başında çoook hastaydım nar yedim mandalina vs full c vit yani toparladım hemen tabi ki her şeyin fazlası zarar ama günde 1-2 tane nardan bir şey olmadı şükür
Ecrin_47 mlkunal bnde bu aralar çok fazla yiyorum hamile kadına iyi gelir kan yapar diyordu bir doktor Bn 20+6 günlük hamileyim
mlkunal umynurr ay bende şaşırdım ya sormak istedim aşırı yemiyorum da canım çok istiyor ara ara içine mandalina sıkıp yiyorum🫢🫢
umynurr mlkunal hahah sorma bende yiyom uzerine bide tuz dokuyorm yarasin bebislere🤭bazende limon sıkıyorum sizin gibi
mlkunal umynurr ayy süper sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊😊 bende de bi oğlan var bakalım bu ne olacak😀
Snmsu 30 haftalığız hemen hemen her gün yiyorum özellikle üzerine tuz döküp yiyin faydası çok fazla 🌸
Celestial mlkunal narın kendisi değil nar çekirdeğiyle yapılan yoğun özler/takviyeler sorun yaratıyor. Narın risk yarattığı bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil
Ecrin_47 mlkunal sağlıkla gelsin inşallah bnim de iki kızım bir oğlum var Buda erkek olsun isterdim ama nasip değilmiş kızım olacak inşallah 🥰