gamzelaa merhaba canım, benim de 29 haftadan beri 1 ya da 2 hafta kadar gerilik olduğu söylendi hep. Şuan 34+5 haftalığız çok şükür, geçen hafta ve önceki hafta doktorum gerilik yok gayet iyi şuan dedi, bu hafta yeniden 2 hafta gibi gördü başka bir doktor… Ama biliyorum ki asla 2 hafta kadar gerilik yok. Şöyle biliyorum bunu da; haftalık kontrollere gidiyorum ve bebeğim düzenli kilo alıyor. Geçen hafta 2153 gramken bu hafta 2145 gram ölçüldü, düzenli kilo alan bebek kilo vermez. Bana da 38 haftaya kadar sıkı takiple götürmeye çalışacaklarını söylediler, kilo alımı eğer yavaşlar ya da durursa çok daha erken doğum yapabileceğimi de söylediler. Böyle bir durum olursa erken alırlar, sebebi bebeğe besin ve oksijen gitmiyor demek ve emin ol anne karnından daha hızlı büyür dışardaki bebek, hiiç korkma gönlünü ferah tut. Zaten belki de minyon bir bebektir. Plasenta ve kan akışın güzelse bebeğin kilo alımını yükseltecek gıdalar tüketmeye çalış yeterli. Seni çok iyi anlıyorum, bende sezeryan doğum yapıp bebeğimi kaybettim. İçindeki korkular yerini ferahlığa bıraksın, Rabbim sağlıklıca hepimize evladımızla kavuşmayı nasip etsin 🌸Hayırlı haberler alırsın inşallah haftaya💕