Emanetimi_bekliyorum Kızlar bebegime kerem ismini verdim kaynanam hiç güzel degil uras koysaydınız dedi canım sıkıldı eşime degiştirmek istersen degiş dedim yok kerem iyi diyor sizce hangisi güzel
htc5858 Emanetimi_bekliyorum kerem çok daha güzel eşinde beğenmiş. Kaynanan çok istiyorsa kendi doğurup koysun bitane, kolaydı sanki o kadar acı çek herseye karşsınlar
mimaa Emanetimi_bekliyorum Niye değiş diyorsunuz anne baba olarak karar vermiş koymuşsunuz bebiş sizin bebişiniz. Kayınvalideniz çok istiyorsa kendi doğurup koysun istediği ismi
mlkunal Emanetimi_bekliyorum kerem güzel yA eltimin oğlunun adı çok Zeki ve kabiliyetli bi çocuk gerçekten
Esrauznn Emanetimi_bekliyorum neden kayınvalideniz sözüyle hareket ediyorsunuz ki çocuk sizin o zaman her önüne gelen isim belirtsin gidip değiştirin
Salihanurrr Emanetimi_bekliyorum kesinlikle kerem . Bende çok istedim koymayı ama eşim başka isim istedi onda hemfikir olduk. Kulağa çok naif geliyor bana. Kerem Ali koymak istiyordum ben🥰
honeyandsun İstersem abuzer koyarım kaynanan doğurabiliyorsa doğursun uras koysun. Deli oluyorum ya. Keremler çok naif oluyor genelde bence gayet güzel bir isim