Busyusad Kızlar Manisa’da düzgün güzel ilgilenen hastane ve doktor tavsiyeleri olan varsa lütfen yazabilirmi
bersah34 Busyusad deva tıp merkezi zarema asimova harika bı doktor onun vesilesiyle hamile kaldım çok ilgili bilgili ve iyi pamuk gibi bı kadın yarı özel yarı devlet karşılıyor en son ben gittiğimde giriş 350 Tl’ydi şuan ne kadar bilmiyorum
Celestial Busyusad ben Fatma eskicioğlu’na gidiyorum çok memnunum kendisinden. Muayene ücreti ben eski hasta olduğum için zamdan önceki ücretle devam ediyorum yeni ücretini bilmiyorum ama telefonda ücret bilgisini veriyor arayabilirsiniz isterseniz
kimera Busyusad şehir hastanesinde özde hanıma giriyorum çok memnunum ama kendisi de doğum yapacak o yüzden bende doktor arayışındayim , yedek olarak grandda belgin hanıma gidiyorum biraz pat pat söylüyor herşeyi onun dışında iyi. Muayene ücreti 1050.
mucizemizibekliyoruzz Busyusad mustafa cihan baysal. 8 eylül hastanesi ile çalışıyor. Ayrıca grandmedicalde hakan çelikte iyidir.
Busyusad bersah34 çok teşekkür ederim canım cevapladığın için sen en son hangi tarihte gitmiştin bu fiyattı acaba
bersah34 Busyusad rıca ederim canım ne demek. 6 ay önce fln normalde İstanbul’da yaşıyorum babam gile gitmiştim bı yakınımın tavsiyesiyle gittim onunda bı oğlu vardı ikinciyi istiyordu 7 yıl boyunca olmamısti bu doktora gidip memnun kalmış bı hafta öncede kızını kucağına aldı🥰
4564 kimera bende özde hanıma gidiyorum fakat değiştirmem gerek kendisi de hamile. Siz buldunuz mu yeni doktor
kimera tubaa521 doğum ocaktan sonrw ise bilgi veremiyoruz dediler şu an ( 65 normal ,55 sezeryan )diye duydum
kimera 4564 maalesef bende arıyorum, bugün konuşurlarken duydum Oğuzcan da sıcak kanlı diyorlardı onu bi denicem özde hanımdan sonra
4564 mucizemizibekliyoruzz Hakan hocaya gidiyorum özelde fakat şehir hastanesi doğum düşünüyorum oradan da takipli iyi doktor bulmam gerekiyor. Özde hanıma gidiyorum ama o kendisi hamileymil .
4564 kimera anladım bizim doğumda olmayacak özde hanım mecbur değiştireceğiz . Haftaya randevum var ben kendisine soracağım özellikle