Haticemht Ben 5+5 hamileyim dün doktora ilk defa gittim kesenin bana 11cm olduğunu söyledi doktor ilgisiz olduğundan gerildim birşey sormadan çıktım 11cm kese normal mi
Aysnrplt Haticemht ben de 5+5 te gitmiştim 9 cm di şu an çok takılma buna kalp atışını baz al sen kalp atışı varsa inşallah normaldir herşeyi
Ggizemsnl Haticemht kızlar problem etmeyin kese varsa içinde de bebek görülüyorsa sıkıntı yok. Beta 1500 de falan kese görünüyor.Cm falan önemli değil kese olsun içi dolu olsun yeter
Melie Ben daha 2 haftalık hamileyim idrar testi yaptım çıktı, kan testindede dün 106 çıktı bugün adet günümdü , yarın yine kan testi yaptırıcan bu dediğin 5+5 ne oluyo canım terimlerden anlamıyorum pek, kese içinde daha beklemem lazım sanırım
Badesmom Melie en son adet olduğun tarihi baz alacaksın ilk gününden. Gebelik hesaplama var nette ordan bakabilirsin
Aysnrplt Melie adet gününse iki haftalık olmaz. Son adet tarihini baz alacaksın hesaplamak için. Mesela en son 6 şubatta adet olduysan 4 haftalık hamilesin
Gizemmpolatt Bende 5+5 fünlük hamileyim gecen hafta hastaneye gittim bebeğimin kesesini göremediler beta değerim 1117.60
Haticemht Badesmom karından ultrasonla baktı kese gözüktü kalp atışı duyulmadı iki hafta sonra gidecem
Gizemmpolatt Ultrosonla baktılar sadece doktor zaten bi olumsuz konustu duyman lazm insanın sinirini bozuyolar yok rahımde gözükmüyomus falan