devriminmujdesi Kızlarrr sizce yumurtlamam ne duruöda bugünü mü değerlendireyim yarını mııı havuç yiyim miiii ne zaman yiyimm😁 pcosluyum ovülasyon testim ilk defa bu kadar koyu oldu heyezannnlıyımmm
Esma006 devriminmujdesi 3 gün üst üste değerlendir regl kadar 1 gün boş 1 gün dolu şekilde canım silikleşmez ise havuc ye
dalyaluna35 Riske atmayın bugun değerlendirin muhtemelen yarin pik olacak eger yapabilirseniz 3 gun ust uste, yani pik oncesi pik zamani ve pik sonrasi çatlama durumunda değerlendirin
gebeyimgebesin devriminmujdesi canım sen bugün ve yarın kesin değerlendir. Yarın testin daha koyu olursa öbür gün havuç yersin sabahtan. Şuan t çizgisi c çizgisi kadar koyu değil ama kimi bu şekilde yumurtluyor belli olmaz sen bugün ve yarın kesin değerlendir. Belki bu yumurtlamadır yarın çatlar yada yarın tam pik olur öbür gün çatlar teste devam edersen anlarız bunu
yaseminkarakus0728 devriminmujdesi yumurta gelişiminde çok etkili havuç ve nar suyu canım ben günde iki havuç yemiştim nar suyu içmedim ama nar yedim faydası oldu. Çatlatma iğnesi vurulcaktim kontrole gittim yumurtam buyumemis 4 gün sona gel dedi hergun iki havuç ve 4 günün icinde de iki nar yedim kontrole gittim artı bir yumurtam daha olusmustu
devriminmujdesi yaseminkarakus0728 50 küsür gündür ara ara her hafta kontrol ediyorum ovülasyon testim silik çıkıyordu yumurtam gelişmedi pcosluyum ve şuan aydınlandım nar suyu içmedim ama geçen hafta bol bol nar yemiştim etkili olmuş olabilir cidden✨️