medisinbebisi mczbbk medicalde ümit hanıma gidiyorum coook coook memnunum ilgili bi doktor tavsiye ederim
sevhalya mczbbk ben Betül hanıma gidiyorum ilk gebeliğimde ümit hanıma gittim ümit hanım çok ilgili iyi bi doktor ama çok yoğun Betül hanım ise iyi ama çok aceleci geldi bana hızlı geçiyor kontrollerim sanki
kalbiminpariltisi mczbbk ümit hanımda doğumumu yaptım memnun kaldım, fakat çok yoğun sıra beklemek vs yorucu
metininprensesi medisinbebisi merhaba dediğiniz doktorun soyadı nedir öğrenebilir miyim acaba bir de detaylı yapıyor mu hastane bilgilerini paylaşabilir misiniz
Bebelihayaat mczbbk ben paket satın almıştım tek tek muayene ücretlerini bilmiyorum ama 80.000’e geldi her şey dahil içerisinde
medisinbebisi mczbbk ben tamamlayıcı sigorta yaptım o yüzden muayene ücretini net olarak bilmiyorum ama doğum paketi 120 bin demişlerdi geçen ay
tubabat arel41 sezeryan mı vajinal doğum mı yaptınız memnun kaldınız mı muayenelerde ve doğum aşamasında
mczbbk medisinbebisi tamamlayici sigorta tam olarak ne oluyor . Benim de acibadem bupa saglik sigortam var ama hamilelik ve dogumu kapsamiyor . Sonradan ekleme gibi bir sey oluyor mu acaba
medisinbebisi mczbbk doğum dahil olursa belli bir süre bekleme şartı oluyor. Yeni düzenlemeye göre 6 ay veya 1 seneye kadar. Ben 3 yıldır yapıyordum bu sene gebelik oldu. Acıbadem bana mantıklı gelmemişti fiyat olarak daha yüksekti.
arel41 tubabat ilk oglum sezeryan oldu ani tansiyonum yükseldi, şimdi tansiyon takibi yapıyorum ben sezeryan istiyorum normal dogum dan korkuyorum
Bebelihayaat tubabat ikinci gebeliğim ben gayet memnunum pazartesi doğumum olucak inşaallah gerçekten ondan memnun olmayan hiç duymadım bu zamana kadar
tubabat Bebelihayaat sağolun içim biraz rahatladı ilk gebelik olunca stres oluyor doktor biraz daha anne abla gibi olsun isteniyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Bebelihayaat tubabat bana kesinlikle öyle başkalarına nasıl ne düşünüyor bilmem ama çok iyi bir doktor
Bebelihayaat tubabat hayır normal oldu ağrılarım tam tersine hiç panik değil ben aşırı panik biriyim o çok sakindir hatta hep onada derim nasıl bu kadar sogukkanlısınız diye
tubabat Bebelihayaat şuan bir kere başka bi doktora gittim ısınamadım ilk doğumum olacak birde değiştiricem sanırım Betül hanıma bi gidicem
tubabat Bebelihayaat rabbim sağlıkla kıcağın Almayı nasip etsin inşallah biri bana asla gitmem gitme falan yazmış korktum paniğim baya doğumdan sonra şansınız olursa doktorla ilgili sezeryanla ilgili yazabilirseniz içimi çok rahatlatırsınız Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻