mystery94 Merhabalar adetim 15 inde olucam 29 30 pik gördüm pcosum 31 1 silikti 2 tekrar pik 3 4 silik ama kaç gündür kasık ağrım var hafiften bacağımı sızlatıyor 1.5 yıldır evliyiz sizce gebelik olabilir mi
mystery94 Arkadaşlar teşekkür ederim cvplarınız için lütfen tekrar cvp verirseniz sevinirim fotoğraf yüklemeyi yapamıyorum galeri yerine basıyorum ama açılmıyor ne yapmam gerekir
mystery94 Zarifokur 3 aydır bu. İlaçları kullanıyorum artık reglim düzene girdi ilk ayımda ovulasyon yapmadım ikinci ayda takip ettim yumurtlama olmadı ama reglim düzene girdi bu ay da böyle yumurtlama oldu sence tutar mı gebelik çatlamışmıdır ever havuç çok yedimmm
Zarifokur mystery94 havuç ye çatlar burda arkadaşların pco olanlar yani tam silikleşmeyen var kimsinin çok yumurtası oluyor . Sen en iyisi bir gün var bir gün yok şeklinde değerlendir
Zarifokur mystery94 tutar niye tutmasın olur canım sen en iyisi dediğim gibi hasta olana kadar bir var bir yok değerlendir . Düşünme inşallah olacak
mystery94 Zarifokur çok teşekkür ederim ya inşallah tutar busefer ilk deda böyle görünce heyecan yaptım bide kasık ağrım geçmiyor sızlıyor daha doğrusu inş tutmuştur oyğzdendir