Bademlilokum doimom Philips avent emzik aldım biraz önce de indirimde lansinoh biberon aldım. İndirimde aldım şuan baya uygun ihtiyaçı olan baksın inşallah memnun kalırım bende.
AtlantisKralicesi doimom şu an cam al küçük olanı büyüyünce büyük boyunu ama plastik al bence atınca kırabiliyor sadece göğüs pedi ve emzirme sütyeni kullandım onun dışında diğerlerine ihtiyacım olmagi kremi doktor yazmıştı
doimom AtlantisKralicesi teşekkürler🙏🏻 şuan 0-3 ay avent biberon aldım küçük birde büyük alacağım ileri doğru bulunsun diye
iii95 Ben de Avent in 4 lü biberon fırça emzik setini düşünüyorum da hiç göremedim, nerede ne kadara gördünüz? Bir de emzik için ultra soft ile ultra air in çok da bir farkı yok anladığım değil mi?
doimom sudeli4 bende bugün philips avent pp yenidoğan 0-3 ay biberon aldım birde cam alacağım 🙏🏻 lansinoh göğüs pedi aldım birde göğüs ucu kremini almayı düşünüyorum ama çoğu kişide doğumdan sonra al diyor ihtiyaç olmayabiliyormuş
sudeli4 doimom tabii kremi sonrada alabilirsin istersen ben krem göğüs kalkanı vs onları doğum sonrası almıştım öncesinde aldığım süt sağma mak ve biberonlar emzikler :) emziği de 3. Aya kadar vermedim meme reddi olmaması için