Emrhtugce 33mersin bende oluyor topaniyo bi yere kasilip gevsiyo boyle kadildiginda elimle karnimi ovuyom boyle hafif hafif
yyssmmnn Ozozrr canımm haklsıın bende bankacıyım açıkcası sıkıntı yaşamıyorum şuan 35 oldum bende haftayada calısıcam sonr btıyor zaten bı yandanda bu hafta bırakıyım dıyorum ama 😂 evde napıcam hazrlıklar bttı öyle yanıı baklaım
Ozozrr yyssmmnn aynen şimdi bi haftadır evdeyim kendimi dinliyorum ay tekme attımı ay bu ağrı nerden geliyo böyle de kötü😂 çalışırken hissetmiyosun
Ozozrr Kızlar artık son haftalarımız ya bu kalan günlerde ne yapsak bebiş iyice kilo alır. Yediğiniz faydasını gördüğünüz şeyler varmı?
AysApo 33mersin ne aralıklarla oluyor sizin benimde cok oluyo bazen 5 dk da bir bazen 10 dakikada bir
Damlayaz Ozozrr takma canım ilk bebeğim 3 kg doğdu 2700 e düştü ama sağlıklı bir çocuk ve zayıf bebek doğunca cok daha hızlı kilo alıyor :)
duruveeannesi Ben de 35+2 yim. Dün gittim kontrole. Bebiş 2817 gr ve 48 cm. Benim de aklıma takılan şey doktor nst istemedi. Bir sonraki kontrolüm 37. Haftada. Hakkımızda hayırlısı 😆