Deletedmom_878 Kızlar sat 7 Kasım bat 8 9 bugün erken gebelik testi yaptım negatif cuma dişçiye randevum var kesin negatif midir geçen ay 10 gün gecikme olmuştu
Selin6 Deletedmom_878 yine geç olabilir eğer geç yumurtladıysam. Yumurtlama tarihini takip etmiş miydin? Ettiysen yumurtlamadan 12-14 gün sonra olabilir regl. Geç yumurtlama olduysa regl de kayabilir
Nur8893 Deletedmom_878 Benim 11. Günde erken gebelik testinde çıkmamıştı 13.günde kanda 6.26 olarak öğrenmiştim .Artışlarım iyiydi sonra düşmüştü kimyasal oldu yani .
Deletedmom_878 Nur8893 anladım canım bende dişçiye gideceğim için testi yaptım negatif kan veririm olmadı
serenss Canım benim adet gecikmesinin 2. Günü bile silik çıkmıştı bence varsa çıkmayabilir çok normal
Deletedmom_878 serenss öyle mi dişçiye gideceğim için acele ettim röntgen falan çekilirsem diye bide 1 2 gün gecikmeli oluyorum nerden baksam 4 gün var
Deletedmom_878 Nur8893 evet canım sıkıntı ya röntgen isterlerse senin dişinde ne sorun var bende çekilme var ona da ayrı üzülüyorum
Nur8893 Deletedmom_878 Canım benimde 5 6 dişimde problem var yanlış işlem yapılmış bide 20lik diş var diğer dişlerime zarar veriyormuş . Üzülme canım artık herşeyin çöüzümü var .