cylnboran04 Mrb hanımlar cuma günü kadın doğuma gıdıcem 18+5 haftalık olucaz detaylı ultrason için onlar mı alan açıyorlar
pozitifanne06 cylnboran04 hangi şehirdesiniz ben İstanbul’da devlete gidince 14. Haftada söylemen lazımdı geç kaldın dedi
cylnboran04 Havin49_ benım mi doktora söylemem gerekır mı benım kendı doktorum bana Hıc Soylemedı cam sakuraya randevu aldım ilk defa gıdıcem
Havin49_ cylnboran04 açar Cnm burda doktorum demdi diyenlere de şaşırdım benimki 16 haftalıktan beri açtı geç randevu düştüğü için ben söylemdim onlar açtı
pozitifanne06 Havin49_ yok ikili tarama değil detaylı için dedi 8 haftalık sıra varmış önceden söylemek gerekiyormus ben de özele gittim sonra
Havin49_ pozitifanne06 ilk defa öyle bişey duyuyorum detaylı ultrason 20-24 hafta aradı yapılır seni kandırmışlar özler sevk etmek için bence
pozitifanne06 Havin49_ olabilir ya Pendik eğitim araştırma hastanesine gidiyordum hep çok kalabalık olunca ben de başlarım boyle ise diyip gittim
hizlivecocuku Havin49_ alakası yok Ankara etlik şehir hastanesindeyim 2 ay öncesinden randevuyu alman gerekiyor bir hafta geç alırsan bulamıyorsun mevbur özele 5 bin verirsin artık
Havin49_ hizlivecocuku randevu yoksa tabiki gidilir niye gidilmesin benim tarafımda oturduğu için hanımefendi bende ümraniye ye gitirm deiem kadına niye özel e para mı verdin deşsm