Esra11_10 Sünnet yaptırmak istedik ama eğitim araştırma hastanesi normal yapmıyoruz 1 yaşında olmadan dedi klipsli yapıyoruz dedi bende onu istemiyorum içim kaldırmaz bilmediğim görmediğim bişey sonuçta ankarada olupta sünnet yaptıran anneler var mı
Daisyy000 Esra11_10 Özelde yaptırdım Erkan Öztürk’ün kliniğinde çok çok memnun kaldım. İkinciye hamileyim onda da gideceğim. Dikisli yapıyor. Sonrasında devlet hastanesinde 2 çocuk cerrahına işlemin nasıl olduğunu sormak için götürdük. 2 side çok beğendiler dikişi vs
ikiemanetinannesi Esra11_10 5 aylıkken sünnet yaptırdım ama normal bebeğimin yanındaydım deriyi tuttu kesti. Ama illa ki bi cerrah vardır normal yapan. Şimdiden hayırlı olsun
Gokturkmom_ Esra11_10 Özel klinikte cerrahi dikişli sünnet yaptırdım 72 günlükken çokta rahat atlattık’🧡
mlkunal Esra11_10 merhaba biz 2.5 aylıkken yaptırdık sünnet böbrek büyümesi vardı oğlumda ama maalesef pipide yapışıklık oldu 1 sene kadar vazeline sürdük 3-4 aydan sonra öneriyorlar ama çiş pişiriyor hemen iyileşiyor 3 günde iyileşti oğlum
Daisyy000 Esra11_10 2023te yaptırdım şuan ki fiyatları nasıldır bilmiyorum ama diğer özellere göre uygundu o dönem