gg2404 Merhaba kızlar evime yakın olduğu için bu hastaneyi düşünüyorum fakat doktor olarak çok kararsızım sizin doktor öneriniz var mı ?
Karamgurme gg2404 irade hanım Sincan lokman hekimdeyken ondan paket almıştım şimdi etlik de uzun süredir yine yakın olsa kesinlikle irade Musagil e giderdim
Busraatpl gg2404 İrade hocayı tavsiye ederim. İlk kızımda onda doğum yapmıştım, hatta 7 aylıkken falan geçmiştim onda, çok tatlı ilgili bi doktor, pişman olmazsınız ☺️
gg2404 UmAlya evet o yorumlardan önce çevremdekiler onu önerdiler memnun kaldıklarını söylediler ama yorumlardan sonra korktum açıkcasi o doktor için
gg2404 Karamgurme irade hocada çok fazla sıra beklendiğini duydum ama ya irade hoca ya da mine hoca varmış ikisi arasında kaldım mine hocanın da yorumları çok az
_Merve__ Ben İrade doktorda doğurdum genel olarak memnundum ama haberleri gordunuz mu vefat eden Ahsen Meva bebek etlik lokman hekim hastanesinde dogmus
gg2404 _Merve__ o haberi gördüm araştırdım fakat hastaneyi ogrenememistim. Devlet hastaneleri çok kötü özel hastanelerede güvenimiz kalmadı ne yapicaz bizler.
UmAlya _Merve__ inanmıyorum gerçekten mi? Hatice Çelik yüzünden bebeğim engelli doğdu ve bize yalan söylediler ilk defa başımıza geldi dediler! Megersem kendi çabalarımla 6 bebek daha buldum. Raporda yazmadilar. Raporlarin hepsi yalan sakliyolar. O hastaneden uzak durun
Karamgurme gg2404 sanırım fazla tercih ediliyor yada içeride detaylı bakıyor o yüzden sıra olabilir ama fazlasıyla sakinleştirici ve sabırla cevap veren bir doktor
gg2404 Karamgurme sanırım benim tercihim de irade hoca olucak gibi gözüküyor bu hastaneyi tercih edersem.
gg2404 UmAlya Hatice Çelik öneren o kadar kişi oldu ki orada çalışan yakınlarımız bile o doktoru önerdi daha sonrasında araştırmalarda sizleri gördüm ve şok oldum çok üzüldüm aynı zamanda da korktum tabi. İnşallah bebekleriniz sağlıklarına kavuşurlar.
gg2404 Busraatpl çok teşekkür ederim hastane için kafam karıştı irade hocayla başlamayı düşünüyorum ama hastaneye güvenim kalmadı
Busraatpl gg2404 ben sincan lokman hekimdeyken gidiyorum, sonra yer değiştirdi. hastaneyle ilgili olayları bilmiyordum, hakkınızda hayırlısı olsun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gg2404 Havin49_ medicalpark ile görüştüm cumartesi gidip ordan paket almaya karar verdim zaten güvenemedim.
gg2404 Busraatpl amin canım inşallah Medical parkta devam etme kararı aldım orda doğum yapan arkadaşımla görüştüm paranla rezil olma kesinlikle dedi.
Tomriscvn gg2404 canım bende orayı düşünüyorum pakete ne kadar dediler acaba ve doktora karar verdiniz mi ☺️