Cerensolmaz Esrakrc Sen bilir yinede ama ben gece gidip kan vermiştim hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi gitsen acile kan versen 1.5-2 saate sonuçlar çıkar zaten
Esrakrc Lovebaby27 yani iğnenin belirtileri vardı bende ıkı gündür onlarda yok muhtemelen iğnenin etkisi gitti şuan bi belirtim yok uyku haricinde adetime 4 gün var zaten
Cerensolmaz Esrakrc Aaa pardon o zaman canım genelde iğneden sonra 14. Gün adet olunuyor sende 13. Gündeyim diyince ben kan ver çıkar dedim bekle o zaman tam net çıkar adete 1 gün kala bile versen çıkar varsa
Cerensolmaz Esrakrc şu an testin evet pozitif ama bu iğneden dolayı mı ya da gebelikten dolayı mı net öğrenmek için adete bir gün kalası ya kan ver bence eğer yarın kanda çıkmazsa üzülme benim de öyle olmuştu çünkü
Cerensolmaz Esrakrc Umut vermek istemediğim için diyorum canım en iyi 2 3 gün bekle kan ver bence olabilir de hamilelik olmayabilir de inşallah vardır canım dualarım seninle ümidini kaybetme negatif düşünme yine dikkat et kendine canım benim 🤲🤲❤️
Esrakrc Bugunkide böyle kan vermeye gittim ama delik deşik ettiler alamadılar tansıyonum düştü çıktım veremdim de canımda çok sıkkın