Asya_Lorin Kızımda 11 haftalıkken öğrenmiştim özelde ama devlet söylemiyor ekranı gayet netti görünüyordu her şey ama erkenmiş 18 haftalık olunca gel dedi :(
geceannesi Asya_Lorin bende aynı dertten müzdarip 11 hafta 6 günlük gittim söylemedi 18 haftada gel dedi 🙄Halbu ki biliyorlar cinsiyeti
Asya_Lorin Asya_Lorin @Ozgeliz @Elamomy @Buse4161 @Ayfersalih28 @Gulsen4224 @Cukulutalisalep tahminde bulunur musunuz lütfen 🙏🏻
muslimeryem Asya_Lorin bugün devlette gittim 14,hafta 5 günlüğüm yüzde 60 kız dedi ama 3 hafta boyunca birşey alma dedi
Asya_Lorin geceannesi özel olunca şakır şakır konuşurlar devlette baştan salma 🤢 fiyatlar aşırı uçmuş 3 sene önce kızımda 300 tl ye muayene olduğum yer 2500 istiyor bi ekrana bakıp yollayacak diye o paraları vermek sinir bozucu. Doğumu napcam hiç bilmiyorum
geceannesi Asya_Lorin ultrasyon görüntüsünden anlayanlar var ama doktorun söyleyecekleri kadar kesin değil 🫤
desertbird butterflyys evet buda kız gibi kese yuvarlaksa kız kese yayvan şekilli ise erkek diye görmüştümm
desertbird Asya_Lorin erkek gibi duruyor kese şeklinden ama ben anlamam pek bende sosyal medyada gördüğüme göre söylüyorum ☺