Bublegumm Lütfi Kırdar Kartal da düşünüyorum takibimi de orası yapıyor. Orda sezaryen doğum yapan var mı daha önce? Nasıldı? Ziyaretçi tamamen yasak diyorlar doğru mu ?
Havin49_ Bublegumm orda ziyaretçi yasak evet Eltim yapmıştı kimseyi almadılar refakatçi dışında ben ilkini İlhan varank ta yaptım ( pişmanlık ) sezeryanımı inşallah ümraniye eğitim araştırma hastanesi yapıcam
pembeayakkabilikiz Bublegumm bende Orda yaptım ılk doğumumu ıkıncıyı de Orda yapmayı düşünüyorum takıplı hastanem zaten. Normal yapmıştım kaldığım odada doğurdum ama knseyı almadılar refakatcı dışında ertesı güne kadar
Bublegumm cnnhma ya herşey yasak diyorlar çok moralim bozuluyor o yüzden sormak istedim cidden hiç tolere edemiyorlar mı
Bublegumm Havin49_ ya oğlum gelsin yanıma çok istiyordum o kadar ayrı kalmadık hiç böyle yasaklar falan doğum öncesi beni strese sokuyor
Havin49_ Bublegumm malesef Cnm orda yasak benim İlhan varank ta isteyen geldi yanıma ama memnun kalmadım hastaneden ümraniye çok iyi doktor bile insan gibi davranıyor doktorumdan çok memnunum
Bublegumm Ozlem60 özele bende güvenmiyorum ki. Tuzla da çok iyi tabiki ama herşeyimle kartal ilgilendi dosyam orda açık son anda değiştirmek de istemiyorum..
Havin49_ Bublegumm cnm yani önemli olan bence güzel bir muamele görmek ondan dolayı bana da uzak kaçıyor ama ben otobüsle hatta gidiyorum yani çocuğumla beraber mecbur İlhan Varank bana daha yakın ama asla kapısından geçmem