penbe_karisi pembeayakkabilikiz bana çok nazar değer inanırım insanların kem gözünden çok korkarım 🥲🥹
sumeyyeoyku pembeayakkabilikiz keşke benim de karnım belli olmasa 24 haftalik hamileyim ve karnım 40 haftalik gibi işin garibi kilomu kontrol edemiyorum :(
Deletedmom_297 pembeayakkabilikiz benimde küçük ama bir arkadaşımında küçüktü 22 haftada birden büyüdü
Sisihappy pembeayakkabilikiz hiç üzülme benim de öyle 23 haftalık famileyşm kıyafetlerimden belli olmuyor ben normalde de kilo alınca yanlarıma doğru aldığım için hamile göbeği gibi durmuyor 7. Aydan itibaren daha belirgin olur diye düşünüyorum
nursenasu27 pembeayakkabilikiz bu haftadan sonra gör sen benim de yoktu kilom bile aynıydı 26 haftalık olduk birden kilo alış karın büyümesi hiç bir şeyin olmaması bırak öyle kal ne güzel işte😅
pembeayakkabilikiz nursenasu27 kız ilk hamıleleıgımde de yoktu ya az bısey olsun ıstıyorum bu sefer 😃
nursenasu27 pembeayakkabilikiz benim ilk hamileliğim yolda yuvarlana yuvarlana gidiyorum nefes de alamıyorum artık galiba en rahatı karın olmamasımı nedir şimdi senin çatlağında yoktur😅
pembeayakkabilikiz nursenasu27 kaç haftalıksın canım. Ay dur masallah de bacım Insallah olmaz şu anlık yok ama ☺️
nursenasu27 pembeayakkabilikiz 25+5 maşallah bacım çatlaksız fazla kilo almadan serüveni bitirirsek Allah büyük doğurduktan sonra kolaylığını verir Rabbim inşallah diyelim teselli edelim kendimizi😅
rabiabng pembeayakkabilikiz bende 21+0 haftamdayim zaten çok çiti pıtı biri olmadığım için göbeğim çok hafif çıktı ben söylemesem kimse hamile olduğumu anlamaz. Bence böylesi daha güzel ya kafana takma insanlar boş yapmayı seviyor 😅