Kubar Oztek37 hiç bi zaman yaptırmadım yaptırmam da her halükarda dikkat etmeye çalışıyorum kontrollü hareket etmek zorunda hissediyorum psikolojik olarak salamıyorum o yüzden hiç yaptırmadım
laylagva kartanesi___ 24+4 3 kilo almışım ilk gebeliğimde 10 kilo almıştım😂 ben şok herhalde ilk çocuğun peşinde koşmaktan kilo alamıyorum
Kubar irmairma tahmin ettim canım çünkü yüksek kilolarda hamile kalınca böyle çabucak 7 kilo alınması işkence olur
Fatma_furkan1996 kartanesi___ seninle haftamız aynı canım bugün tam 24 hafta olduk iyi almışsın yine sen ben 10 kilo aldım😕64 kiloyum şuan dikkat ediyorum artık yediklerime çok fazla almak istemiyorum çünkü
Kubar Deletedmom_8793 aa anladım canım o zaman çok normal kusura bakma bilmeden konuştum ya benim gibi iştahlı sanıyorum herkesi
Kbrcanse 31+3 haftalık 14 kilo aldm ilk hamileliğim ve acemilik işte 😅belki bir daha dogurmam diye tadını çıkarıyorum
Ayfer_alkc kartanesi___ 98 kilo ile hamile kaldım ilk haftalarda geri kilo vermiştim daha sonra verdiğimi geri aldım 39.haftadyım 98 kilo ile yola devam
Asnrbdk Ayfer_alkc bende 99 ile hamile kaldım şuan 27 haftalık oldu yeni 2 kilo almışım 101 olmuşum bakalım inşallah böyle az az almaya devam ederim 🙂
Pikacu6868 kartanesi___ 63le hamile kaldım, 24. haftadayım 68 kiloyum. 75i görmeden bu maratonu tamamlayabilirim umarım 😄