gebeyimgebesin Kızlar yarın reglimin 5.günü letuya başlıyorum günde 3 tane içecem benim gibi bu ay letu veya klomen kullanacak olanlar gelin konuşalım dertleşelim birbirimize destek olalım süreci beraber geçirelim 🌸
ervasumery gebeyimgebesin bende başladım klomene doktor adetin 11. Günü gel dedi ama ben yarın 10. Gününde gideceğim bakalım durum nasıl ilerleyecek
Kadriyeince gebeyimgebesin bende kullandim geçen hafta letuyu bu hafta igneye gectik inşallah yumurtam buyur yarin kontrolum var
gebeyimgebesin shawty8876 ovitrelle olduysan etkisi hala devam ediyordur canım. 4-5 gün sonra etkisi geçer. Doktor test günü söyledi mi inşallah tutmuştur hayırlısıyla. Ben de çok heyecanlıyım bakalım inşallah bende olumlu sonuç alırım günde üç tane içeceğim
gebeyimgebesin ervasumery günde iki tane mi içiyorsunuz. Doktor bana klomen yada letu dedi ben letu içmek istedim. Klomen içersen iki tane letu içersen 3 tane içeceksin dedi. Benim bugün ilacın ilk günüydü bakalım beni de döngünün 12.gününde çağırdı
ervasumery gebeyimgebesin sabah akşam içiyorum bugün 10. Günümdü gittim 11 mm bir yumurta var pazartesi tekrar gel dedi. Bakalım gidişat ne olacak
Kadriyeince gebeyimgebesin gonalf verdi ama ben onu istemedim bende gonalf yumurta buyutmuyo cunku aynen pcosluyum gecem senede aşılama yaptik tuttmustu ama ben preeklemsi gecirdim 6 aylik bi dogum yaptim bebegimi kaybettim simdi 1 sene gecti tekrar yapiyoruz aşılama gecen sene menapur vermisti bu senede onu istedim ben şuan 75 mg yapiyorum
gebeyimgebesin Kadriyeince başın sağolsun canım çok geçmiş olsun. Duymamıştım ben o iğneyi inşallah işe yarar büyür yumurtaların kontrole gittin mi hiç
eeeeeeeeeee Kizlar bende klomen ve letu ikisini aynı anda verdi doktorum sabah akşam kullanıyorum ikisinide
gebeyimgebesin eeeeeeeeeee ohh yarasın hadi bakalım ☺️ bende üç tane letu içiyorum ilk defa kullanıyorum
Kadriyeince gebeyimgebesin bugun gittim Allaha şülür 2 yumurtam var sag ve sol tarafta 16 boyutunda pazartesi aşılamam var
Moonlightgirl Bende 5.günümde bugün başladım Letuya. Bana da 3 tane verdi günde. İnşallah faydasını görürüz
gebeyimgebesin Moonlightgirl ben ikinci günümü içtim canım bugün beraber kullanoyormuşuz aynı doz. Kontrole ne zaman çağırdı seni doktor ben 13 kasımda gidecem