Deniiibayyy Deniiibayyy adete 3 gün var dedim halbuki 6 gün var. Niye 6 gün önce kan verdin demesin diye. 3 gün varmış daha negatif diyemeyiz adet gününü bekleyelim dedi öyle hastam çok oldu dedi
Deletedmom_878 Deniiibayyy ayy benimde 0.100 yazıyor ya ben olduğunu düşünmüyorum kendimin ama senin daha çok var geç döllenme olabilir 😀
Deniiibayyy birumut_ ben eşimi aradım senin yüzünden sapığın gibi peşinde koşturdun dediğim gün olsaydı belki olurdu dedim djdljdkdjd
Deletedmom_878 Deniiibayyy hahahahahah aynısııı ya gün aşırı da çok oluyor ya insan isteksiz oluyor 3 gün arayla yine iyi 😀😀
birumut_ Deletedmom_878 ay nerede ya başta belirtim vardı şimdi oda yok akıntım falan komple bitti gitti
Deletedmom_878 Deniiibayyy her günde sperm kalitesi düşüyormuş kız ben diğer ay şöyle plansız yaptım bir gün boş bir gün dolu birisi öyle önerdi öyle daha mantıklı
Deniiibayyy Deletedmom_878 yumurtlama haftası Hergün adete kadar da gün aşırı diye anlaşmıştık yumurtlama haftasında Hergün oldu ama sonrasında olmadı