Hatnbnr Yazmelegi_ çok fazla doğum ücretleri artık özele de çok güvenmiyorum kötü bi deneyim yaşadım artık şehir hastanesi diye düşünüyorum inşallah iyi insanlara denk geliriz canım gebelik okulu varmış oraya kaydoldum biraz tanışmaya çalışcam
Yazmelegi_ Hatnbnr ben ilk doğumu da aynı yerde yaptığım için o yüzden gönül rahatlığı ile tercih ettim🌸 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
zehraulger3838 Hatnbnr canım birde yeni geldi aklıma humada ufuk dasar var en son humadaydi hala ordami bilmiyorum oda çok ilgili yarın hastaneyi arayıp ogrenicrm eğer hala ordaysa tavsiye ederim en az 2 saat bakiyo herseyine milim milim olcuyor
_Fatmanurr_ hamcokelek33 hayır cem ışıktaş da takipliyim nevsehirde ama burda detaylı ultrason olmadığı için kayseriye gideceğim mecbur. Kayseride de hüma hastanesinde Erşat Batmaz a bir kere muayene oldum iyi bir doktordu oda
hamcokelek33 _Fatmanurr_ anladım😊 ben de sibel hocada doğum yaptım mayıs ayında. Geçen ocakta tuncay özgünde yaptırmıştık detaylıyı, zaten doktorunuz 2-3 isim önerir