zehraulger3838 Hatnbnr bende şuracıkta beklesem olurmu 17+5 haftalığız ve bende arayış içerisindeyim özelde uygun fiyata yapan yada devlette yaptıran varsa banada tavsiye eder misiniz
gecegunesim Hatnbnr prof . Dr tuncay özgüne gittim ben . 1 saate yakın baktı. Bir öncekinde kaybımız olduguniçin uzun sürmüşde olabilir.
ilk_nur Yazmelegi_ ilk kızımda gitmiştik bizde çok memnun kalmıştık yine oraya gideceğiz büyük ihtimalle fiyatı nekadar olmuş
dilan_dilan Ben özele gidiyorum normalde ama doktorum şehir hastanesinde hatçe hanım var dedi ona yönlendirdi araştırmanı öneririm
ilk_nur dilan_dilan şehir hastanesine sıra alamadım ben bitürlü ayın başında arayın dediler şimdide ayın 20sinde diyorlar
Washingtonxyz dilan_dilan surekli normal doktora gidip perinatolaga yonlendirin mi diyoruz nasil oluyor
Peye dilan_dilan merhaba ben hem özelde hemde haççe hanıma gidiyorum kendiisi iyi ama eğer renkli görmek fotoğraf vs almak istiyorsanız bunu sağlamıyor
ilk_nur Yazmelegi_ teşekkür ederim canım Mustafa Oğuz yılmazıda siz önermiştiniz ona gidiyorum memnunum doktordan saol canım
Hatnbnr zehraulger3838 aaa tabi olur canım devlette doktoruna perinatolog için alan açtırman lazım diye biliyorum ve çok zor sıra bulabiliyorsun özelde de hangi şehirdesin araştırma yapıp öyle gitsen iyi olur