irem_zengn Bebişleriniz kaç kilo neler tüketiyorsunuz kilo aldıran neler yiyorsunuz bizim bebiş 2 hafta önden gidiyor
anneoluyorummm103 irem_zengn 31+5te 1750ydi şimdi 32+5im ama 2 gündür ishal kusma derken bebeğim sanırım 2 kg bile olamamıştır 😢
[silindi] irem_zengn ben kilo bermişim hamilr kaldığım kilodayım, bebek 2100 gram 44 santim, özel bir şey yemiyorum ama kaşarı arttırdım onu söyleyebilirim
Helink irem_zengn 30. Hafta da 1560 ve 43 cmdi 33. Hafta da diğer kontrolüm hafta da ortalama kaç kg alıyor peki
irem_zengn Zelis_ozdrgn aslında öyle ekstra yediğim Birşey yok günlük sabah kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde 2 öğün yiyorum eşim gelince de çay kuruyemiş yiyorum kahvaltı da yumurta ve kaşar peyniri kesinlikle öneririm bebeğe kilo aldırıyor
irem_zengn anneoluyorummm103 kussanız bile yemeğe çalışın kustuğunuzun bebeğin kilosunu etkilediğini sanmıyorum hamilelik zaten sürekli kusulan bir süreç
anneoluyorummm103 irem_zengn normalde 10-12 önde olan bebeğim 3 haftada 2 hafta birdem geri düştü maalesef doktorumda kızdı bayağı yemek zorundasın diye ama tam düzgün yiyorum derken hasta olacağım tuttu strese giriyorum artık
nurssmom anneoluyorummm103 benimde aynısı oldu kusmuyorum ama ishalden oldu kanda enfeksiyon var birde hasta oldum üstüne. Çok az az kilo alıyor ama dr.um hiç sorun yok xaten önde gidiyor sıkıntı etme onu dedi dr.unuz size yiyin bağışıklık düşmesin diye demiştir
anneoluyorummm103 nurssmom belkide öyledir ama geçen kızınca üzüldüm iki gün sonra tekrar kontrole gidip baktırıcam inşallah 2kgyi bulmuştur 🥺
irem_zengn Helink benim 27. Haftada 1600 kgydü benim bebeğim önden gidiyor hep şuan da erken doğum riskim var ama çok şükür doktor küvezlik durumu olmaz dedi kilosu iyi olduğu için
nurssmom anneoluyorummm103 bulmuştur inşallah kendini üzme hafif şeyler yemeğe çalış ayran iç çok iyi geliyor. Arada ekmek arası kaşar ye hem miden rahatlar
irem_zengn anneoluyorummm103 hiç moralini bozma canım kahvaltıda yumurta ve kaşar peyniri tüket özellikle ceviz