gamze6p Kızlar öneride bulunur musunuz doktor kıza benzetti erkek olursa ismi net ama kız olursa iki isim koyacağım. Bir ismi belli diğerine karar vermedim isim önerir misiniz
ZeynepCodur gamze6p ilk kızımın adı Sare Hifa ikinci bebeğimin cinsiyeti daha belli değil ama kız olursa eylül defne veya duru düşünüyorum🌸
Alpker yazcoming derin kulağa hoş geliyor ama yaz ne biliyim tuhaf ikisi birlikte ayrı bi tuhaf zaten ilerde çok zorbalanabilir kızınız
yazcoming Alpker benim kulağıma çok hoş geliyor, ileride beğenmezse Derin i kullanır. Dr umuz da çok beğendi özellikle Yaz kalmalı dedi hatta :)
gamze6p @ZeynepCodur güzel isim ben isra düşünüyorum kıza benzetti doktorumuz ama daha net değil yanına isim bulamadım .
yazcoming LeydiDaisy aaa Duru ismini de çok severim ❤️ oğluma hamileyken kız olsaydı duru koyacaktım, sonrasında kızıma hamileliğini öğrendiğimde çok fazla duru vardı yakın çevremde o yüzden derin i seçtim :)
LeydiDaisy yazcoming kızım şimdi 6 yaşında ☺️ çevremizde hiç duru yok şimdi oğlum gelcek hayırlısıyla ay sonu o da Göktuğ olucak Allahın izniyle 🥰