Theaydins superstar_00 ben sadece 3 gün içtim sonrası yumurtlama denk gelebilir diye bıraktım 1 gün de havuç suyu içtim şu an beklemedeyim bat 28 Kasım. Ama o ay korunup icecekseniz 15 gün içilmesini öneriyor Saraçoğlu.
superstar_00 Theaydins Benim bir tanıdığım 2.çocuk için doktora gidiyor doktor çocuğun olmaz diyor ağlaya ağlaya eve geliyor kayınvalidesi ona soğan kürünü öneriyor kadın yaptı hamile kaldı bir kızı oldu.
Theaydins superstar_00 evet fakat bu konuyu çok araştırdım soğan suyu rahimde kuruluk yapabiliyormus ve diğer forumlarda kullanan yorumlarına baktığımda bir çoğu dış gebelik geçirdiklerini yazmışlar.
Moni_111 Sendenbanakalan evet bende aynisini yasadim 5 gün kullandim tekrar adet oldum 8.11 adet oldum ve 23.11 adet oldum ama
ulkusblog Sendenbanakalan hacamat yaptırın eşiniz ve siz🤍 kadınlarda eğer varsa rahim hastalıklarına iyi geliyor. Niyetinizi edin yaptırın
ulkusblog Sendenbanakalan Rabbim yardımcınız olsun. Hayırlı bir şekilde en kısa zamanda nasip olsun🤲🏻
Moni_111 Sendenbanakalan ben daha bu ay ictim 5 gün ondan sonra hep lekelenme geldi ve hala da leke oluyor bu yüzden biraktim zaten chatgptye göre kürtaj olduysan 6 ay sonra baslamam gerekirmis hormonlar hassas diye
Moni_111 Sendenbanakalan evet cok zor ama insallah allah isteyen herkese cifter cifter bebiş verir🤍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sedefhamile Bende kaç gündür soğan suyu içiyorum aksine akıntım felan normal ben anlayamadım . Soğan suyu içince akıntım felan değişir diye beklemiştim ama aynı hiçe değişiklik yok