arsesraa minikmucizem356_ genelde sağ kasığımda batma çekilme oluyor birkaç gündür de inanılmaz gazım var yani alt karnım sürekli gurul guruldu, bir de pazartesi günü böyle yapışkan beyaz bir akıntım oldu ama testlerim negatif
Esma006 Sendenbanakalan regl başladığında başlasan da olurdu ovulasyon kulaniyor musun yumurtlama günü bırak soğan suyunu sabah aksm bir bardak ic
Sendenbanakalan Esma006 evet kullanmaya başlıycagım bu ayda ovulsyonu baklm nasip soganda etki edecekmi bi hanımefendi yarindem sonra ilişkiye gir ama boşalman lazım filan yazmış yumurtlma olmadan tutarmı kesin sonuc alırsın 3 kez dene yzmış üstte sizde okurmusunuz bilginiz dahilindemi bu konu sizce merak ettim acıkcası
Sendenbanakalan MujganisMom benimde gecikme vardı 2 kez yaptım geldi ama ondan önce maydonoz tarcın filan kullndım en son kafadan attıgım gün geldi :( cok kötü sürec ya
MujganisMom Sendenbanakalan Evet gerçekten öyle bende ne zaman dikkat edeyim beslenmeme o zaman geliyor. Bak yine iki haftadır başlamıştım düzenli beslenmeye ve iki buçuk ayın sonunda bugün adet oldum çok mutluyum. 🙂
Sendenbanakalan Nero45 cok gecmiş olsun peki bşy söylüycegim adet bitimimi ortasımı kullndınız birde yumurtlmada bıraktınız dimi
Nibozog Sendenbanakalan görümcem yapmıştı tüm dengelerimi bozdu demişti. Oda bebek için yapmıştı. Ama benim deneyimlendiğim bir şey değil detay da sormadım canım
Sendenbanakalan Nibozog bnm kuzen bu soganda hamile kaldı sosyal medya da fazla görünce bende başlamak istedim .gecen aydan önce adetim gecikmişti 2 kez kullndım adetimi getirdi blmiyorum etkisi var ama yapıp deneyimlemek isityorum nasip inşallah buraya yazarım sonucları
Nibozog Sendenbanakalan tabiki çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor. Bende çok şeyi denedim tedaviler vs olmadı. Tamam bıraktım artık dediğim ay hamile kaldım 🤲🏻
inodnod İleri düzey Pcos sendromum vardı, 6 ay boyunca adet olmamıştım, soğan kürünü 15 gün boyunca aralıksız denedim ancak hiçbir sonuç alamadım.
Sendenbanakalan inodnod valla yapacak durum yok takdir allahın denmeeye başladım baklm sonuc nasıl olacak
Sarfaraz_17 Sendenbanakalan bende de enfeksiyon vardı fitil ilaç almama rağmen geçmemişti bende her sabah aç karnına bir bardak soğan suyu içiyordum o ay hamile kalmıştım çevremde olan çok var soğan çok fayda
Fundayim Sarfaraz_17 hamile kalmak için denemediğim bı soğan suyu kaldı ama oda kistleri patlatıyor diye duymuştum korkumdan denemedim gerçi kist yok bende
Sendenbanakalan MujganisMom ay o şişkinlik psikoloji hic düşünemiyorum Allah yardım etsin bnmde hep sıkıntı