gulbaharselin 17 gün gecikme var sat 23 eylül idrar testlerim negatif ama aşırı mide bulantım oluyor yemek bile yapamıyorum aynı şeyi yaşayanlar var mıdır gebelik dışında bu kadar gecikme normal mi hiç bu kadar gecikmedi doktora randevuda bulamıyorum
Deletedmom_247 gulbaharselin bu kadar gecikme normal değil hele ki gebelik yoksa. Bence acilinden bir kadın doğum uzmanına gidin derim. Mevsim geçişi,stres vs bunlarda etkiliyor ama sizinki bayaa geçmiş. Geçmiş olsunn
Kubragocer gulbaharselin benimde son adet 25 eylül benim beyaz akintim var vajinada batmalar ve kasık ağrıları yaşıyorum şüpheli ilişkim 24 ekim di testler ya çok silik yada kuruma çıkıyor hemde laboquick awox gibi testler adet olmam gerekn zamanda yumurtlamış olamam herhalde dye düşünüyorum
gulbaharselin Kubragocer benimde beyaz şeffaf akıntım var gebelik olmadığına artık eminin ama korkuyorum artık farklı birşey çıkıcak diye düşük yaptıktan sonra kontrollerinde herşey yolundaydı ama bu kadar gecikmeye yinede korkuyorum 😒
gulbaharselin Kubragocer duphaston var evde kullansam mı diye düşünüyorum bu kadar gecikmeye idrarda çıkardı sonuçta
Kubragocer gulbaharselin ben 3 gün günde 1 tane kullandım bıraktım 2 gündür almıyorum reglim gelmedi hala tekrsr test sipariş etsem mi diye düşünüyorum