victorya Dün Kan verdim beta 270 çıktı 7 ekim son adet tarihim kızlar erken gitmek istiyorum vajinal ultrason olmak istemiyorum ne zaman normal ultrason için uygun zaman olur yardımcı olur musunuz?
Melike3506 victorya 5+5 de vajinal muayeneden kese görmüştüm 6+5 de karından hem bebeği hem kalp atışını duymuştum. Vajinal muayene istemiyorsan 6 dan sonra gitmelisin bence
Tomriscvn victorya canım 5. haftalarımda vajinal göründü 6.haftada karından göründü 7.haftada bebek göründü ☺️
CEKAS victorya BHCG artışınız düzenli olursa 10 Kasım’dan sonra görebilirsiniz diye düşünüyorum ben 🙋🏼♀️ ancak çok daha garanti olsun derseniz 12-14 Kasım gibi giderseniz keseyi görebilirsiniz. Ben bebeği de görmek istiyorum derseniz 18-20 Kasım arası gitmeniz daha iyi olabilir 🙋🏼♀️
victorya Melike3506 maşallah canım şu an kaç haftalık ben vajinalden biraz korkuyorum En iyisi ben biraz geç gideyim
Pitircigin_annesi victorya vajinal hiç korkulacak bir şey değil ama eğer daha önce bir probleminiz olmadıysa . 20 si gibi gidip karından baktırmak daha az stresli 😘🌸
Melike3506 victorya şuan 8+5 deyiz daha yeni muayeneden geldim bende bugün. Ben vajinal muayeneden sonra sorun yaşamadım ama dediğim gibi yaptırmak istemiyorsanız geç gitmeniz daha iyi olacaktır
Tomriscvn victorya 7 daha dün gördük bebişi canım vajinalden hiç korkma öyle vajinal muayene gibi birşey değilki ultrason cihazını sadece oraya dokunduryor bana 2 kez yaptılar biri devlette biri özelde öyle içine sokma gibi birşey değil 🥰
victorya Pitircigin_annesi ben bu gebeliğimden önce bir dış gebelik atlattım da o zaman hep vajinal yaptılar ben de bir fobi oldu galiba o yüzden sağlık ocağında birkaç defa Beta baktırırım yani düzenli Yükseliş varsa biraz geç giderim
victorya Tomriscvn canım ya ben bundan önce dış gebelik yaşadım o zaman ben biraz Ürktüm O yüzden fobim var galiba çok sevindim senin adına Allah analı babalı büyütsün
aslid55 victorya merhaba geçmiş olsun öncelikle. Dış gebelikte beta hcg artışı olmuyor mu? Yani anlaşılma yöntemi nasıl? En çok kaç oluyor beta hcg
cyj Benim 7. Haftada gittiğimde bile karından gözükmemişti. Garanti olsun derseniz 7’den sonra gidin bence. Ben devamöı vajinal baktırdım. Herhangi bi zararı vs yok eğer bu konuda tedirginseniz.
Gks_01 victorya özel hastanede 4+5 te göründü ertesi gün devlet hastanesinde göremediler vajinal bakmak istedi ama lekelenmem olduğu için kabul etmedim cihazdan cihaza fark ediyor
Havin49_ victorya değişiyor bence ilk gebeliğimde 4 haftalık kese gördüm ikinci gebeliğimde 6 haftalık gördüm