Tomriscvn Kızlar merhaba bu hastane bana yakın olduğu için doğum paketi almayı düşünüyorum.İlk gebeliğim o yüzden hem acemi hem endişeliyim.Gidip memnun kalanınız varmı acaba hangi doktoru önerirsiniz.Doğum paketi mantıklımı bilgilendirirmisiniz beni 🥰
_Merve__ Tomriscvn ben İrade hanimda doğurdum genel olarak da memnundum ama vefat eden Ahsen Meva bebek olayı Etlik lokman hekimde olmus tekrar düşünün
Deletedmom_787 Tomriscvn hatice çelikle alakalı çok kötü yorumlar var 6 bebek felç olmuş onun yüzünden 2 gün önce bir arkadaş bu konu ile alakalı post açmış bence tercih etmeyin irade hocayı duydum ona iyi diyorlar
Tomriscvn _Merve__ Ay ciddimisiniz bilmiyordum olayı biliyorumda orda olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim
Deletedmom_787 Tomriscvn lokman hekim akay hastanesi de kızılayda liv hospitalin hemen arkasında inşallah hamile kalırsam ben orayı düşünüyorum orda da Könül hoca iyiymiş
bebeklerimveben3 Ben de irade hocaya gidiyorum. Doğum paketinin içinde doğum fotoğraf albümü varmiydi hatirliyormusunuz?