ogretmenannecik Kızlar sorum başlıkta. Hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz ? Ne zaman başladınız ?
eylusko ogretmenannecik bana doktor.magnezyum başlamadı ya 20 haftalik gebeyim sancin oluyor mu dedi yok dedim o zaman gerek yok dedi.
Lacrimosa87 Seren22 bu üçlü etki olan değil mi ya Bnde her magnezyum başlığına yazıyorum ama emin olmak istiyorum
Gulkiz22 Lacrimosa87 36. Haftadayım ama ben 16. Haftada falan başladım ağrılarıma kramplarıma iyi geliyor
Seren22 Lacrimosa87 görsel ekleyemedim ama içinde magnezyum L-treonat Magnezyum bisglisinat Vitamin B6 ve D3 var Haftadayım ben kramp falan yaşamadım henüz diyebilirim
Denizj ogretmenannecik gebelikte magneral kullandım kramplarıma pek faydası olmadı doğum sonrası ocean kullanmaya başladım muazzam. Doktorunuza danışıp ocean alın kesinlikle
beautymom Dün doktorum MagniFem yazdı sabah akşam at dedi baş ağrısına kas ağrılarına kramplara iyi geliyormuş erken mi bilemedim 10+6 haftalığız
Seloloo ogretmenannecik magnextra içiyorum. Değişmedim 2 aydır. Ağrılarım devam ediyor ama şiddetli değil. Değiştirmedim ondan devam ediyorum