Handeeee Merhabalar kızlar 7 haftalık hamileyim fakat doktorum su çok tüketmemi istedi fakat ben içemiyorum ne zaman içsem midem bulanıyor ne yapacağım?🙁
Kedicikiz Handeeee aynen bende öyleyim tek tiksindiğim şey su oldu ki normalde gebelik öncesi günde 2.5 lt içerdim. Suyumun içine çubuk tarçın koyuyorum ben bu şekilde 3-4 bardak içebiliyorum ama yinede çok az.
lulu_ Handeeee aynı sorun bende de var önceden rahat içerdim şimdi benimde midem bulanıyor 🙄çözüm olarak da su içeceğim zaman tatlı birşey yiyorum ve ancak öyle su içebiliyorum 😊
Asliirim Handeeee ben normalde de suyun tadını sevmiyorm o yüzden limon damlatıyorum veya nane koyuyorum suya daha iyi oluyor .. Sürahiye su koyarsanız gözünüzün önündr içme gereği duyuyorsunuz deneyin 😊
melikee16 Aynı durum bendede oluyor canım üzme kendini.. çünkü ilk 4 ay cocuk senden beslenmiyor kendini cok zorlama. Daha kötü yapıyor cok su içmek
Kadriyeanes Bende içememiştim suyu... Aç karnına hiç içilmiyor. Limon sıkıyordum suya ancak öyle içiyordum
Handeeee Ben özellikle sabahları ne zaman susayıp su içsem çıkarıyorum hamilelikten beri nedeni nedir acaba ?😞😔
MerveAkbs Kızlar eğer suyu içemiyorsanız bir litre suyun içine çubuk tarçın bi iki dilim limon nane koyup içebilirsiniz. Birden içmek yerine ara ara içerseniz de daha iyi olur. 😊
__Yusufberaninannesi__ Handeeee bende öyleydim hic su içemezdim o haftalarda. Ama devamli idrar yolu enf. Çıkıyordu. Bende büyük bardak tercih ediyordum mutlaka ve içine limon sıkıyordum o şekilde içebiliyordum. Hala kaldi o alışkanlık 🙂 suya limon sıkıp içiyorum. Tavsiye ederim. Şu an 19+1 deyiz.
ygmr suyu o kadar seviyorum ki sabah ac karnina 2 3 bardak tuketiorm hep ve sonrada gun icerisinde 2.5 lirteyi buluodur😁susuz kalmaktan cok korkuyorum gece yanimda biyer die 1.5 litrelik sisieyle koyuyorum😂😂😂
Gozde_ İlk zamanlarda bana limon çok tüketme demişlerdi kızlar kan sulandırıcı özelliği olduğu için doktorunuza danışıp öyle tüketin isterseniz Allah yardımcınız olsun bende aynı durumdaydım şükür azaldı 🙏