Dyg123 Selam arkadaşlar, İstanbul Anadolu yakasında ayrıntılı ultrasonlarınızı nerelerde çektirdiniz ? Ve fiyatları nedir ? En uygun Hospital Türk Üsküdar ve Çamlıca görüntüleme merkezinden aldım ama buralara gidip memnun olmayan var mı ?
Denizanne Dyg123 canım ben şimdi çıktım detaylı ultrasondan. Ümraniyedeki medipole gittim ücreti 375 tl. Yarım saat sürdü çok şükür bi sıkıntı da çıkmadı doktor çok güler yüzlü ve ilgiliydi
Dyg123 Denizanne ne güzel maşallah 🧿 bende normalde medipole gidiyorum fiyat sordum geçen hafta 345 dedi neden 375?
Denizanne Dyg123 bu pazartesi doktoru değişti canım eskiden radyolog yapıyorsu şimdi perinatolog yapıyor daha iyi yani
erkilicc Dyg123 Evet bende orada yaptırdım geçen hafta doktor çok ilgili ve güleryüzlü. Ayrıca genç bir bayan ve herşeyi detaylıca anlatıyor. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Dyg123 erkilicc direk hastaneyi arayıp randevu alarak mı gittiniz ? İleri tarihe vermezler umarım önümüzdeki h içi yaptırmam gerekli.
erkilicc Evet telefondan da veriyorlar fakat bölüme bağladıktan sonra bölüm randevu veriyor. Ben bir gün sonrasına istemiştim sabah en erken saate vermişlerdi. İleri tarihlere atacağını sanmıyorum yani.
Dyg123 erkilicc aradım cnm ama işlem randevuları telefonda verilemiyor denildi.20+6 olduk hastaneye gitmem gerekecek sanırım