Cicek1 Amin hepimiz alalım inşallah 🫶🏻ben 20+4 de detaylıya girdim , Turgay Şener diye bir hoca . Birçok gebenin korkulu rüyası diyebilirim olanı olduğu gibi yumuşatmadan söylüyor vs ama alanında en iyisi dediler farklı şehirden çıkıp gittim korka korka. Fetal yanımdaydı zaten , kalpte parlaklık var dedi baya inceledi bir şey ifade etmez bu fetal zaten temiz geçer gider dedi doğduktan sonra da geçebilir dedi eşim panikledi biraz , hocam yapabileceğimiz bir şey var mı gibisinden sordu hayır tabiki zaten sorun olmadığını söyledim dedi . Benim kadın doğumcum da 2 çocuk sahibi ikisinde de Turgay hocaya gitmiş biz de başkasından duyduk öğrendik tabi . Oradan çıktık başka bir doktor buldum ben bulunduğumuz yerde şehir hastanesinde . Kendi kadın doğumcumu aradım hocam bize Turgay hoca böyle böyle söyledi ben bir tane daha doktor buldum oraya gitsem 1 hafta aralıkla uzun süreli usg bebeğe zarar verir mi dedim . Hayır zarar vermez ama gitmene gerek yok gidebileceğin en üst merciye zaten gitmişsin hocamız gerekli açıklamayı yapmış anca kendini oralarda yormuş olursun dedi .Birçoğu hocamız diye hitap ediyor kendisine . 22 haftanın sonunda kadın doğuma gittim baktı kendi doktorum bu çok soluk dedi , hakkaten detaylıda daha parlaktı solmaya başlamış bir şey ifade etmez dediler yani kendi doktorum benim panik atağımı felan biliyor direk unut gitsin bunu düşünmeni gerektirecek bir şey değil dedi