jalepone melisaemirhan ya istikrarlı kilo alan bir ben varım galiba artık çok daha fazla dikkat edeceğim bu nedir çok kıskandım 😂
melisaemirhan jalepone Valla benim iştahım açılmaya başladı bu dönemden sonra kilolar almaya başlayacağım eminim doktorum her ay 1-1.5 kilo alarak ilerlemen gerekiyor dedi yoksa diyetisyene yönlendirecekmiş😂
jalepone seher_3590 bak seninkisi çok ideal gibi yani yorumlara bakınca arkadaşlar zayıflamış baya baya 😄
seher_3590 jalepone evet bende saskinlikla okudum yorumları canim😀kizimda 23 kilo almıştım bunda daha az almis halim dikkat ediyorum güya ama etmiyormusum demek ki 😀😀
jalepone melisaemirhan ya aylık 1.5 mu normal diyor ama şimdi bu zamandan sonra çocuk ekstra büyümeyecek mi daha fazla alaman normal değil mi (diyor kilo almak isteyen iç sesim )😕
melisaemirhan jalepone Gerçekten kilo kontrol etmek zor olucak bu dönemden sonra inşallah en az kilo artışıyla doğuma gidebiliriz🤦🏻♀️😂
pelos20 babygirl02 yaa bende öyle ama tabi benim haftam 15 ama çocuk kilo alır dimi kafamda deli sorular 🥳♥️sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🩷💙
Iremsel_ jalepone 73 küsürle hamile kaldım ilk 3 ay da 68 e kadar düştüm şaşırdım baya çünki bulantım da kusmam da olmadı ama şuan 29 haftalık olduk 73 oldum verdiğimi aldım doğuma kadar da alırım gibi
Iremsel_ jalepone normalde kiloya çok yatkın bi vücudum var bilmiyorum ama aktif çalıştım hep onun etkisi var bence aldığım kiloyu da son 2 ayda aldım daha önümde daha bi 2 ay daha var hayırlısı 😂😂
jalepone seher_3590 sen de kafan da 3 kg aldım çok bir şey almadım de bak millet zayıflıyor 😂😂 şaka bir yana bende daha 16 haftada 3 kg aldım işim çok zor cidden 😂
Havin49_ jalepone yani kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum Cnm kendi elimden pişen şeyler midemi bulandırıyor
jalepone Havin49_ ay o herkeste vardır başlarda ama şanslıymışsın annen bakmış falan bizimkiler uzak mecbur kendimiz yaptık dışarıda yedik falan ev yemeği olmayınca da hızlı alınıyor tabi kilo
yazcoming 24 haftalığım 8 kg aldım 56 ile hamile kaldım. Şaşırıyorum 1-2 kg alanlara ya da almayanlara 🙈 12-13 ile kapatırsam şükür edicem
Mervekaram22 yazcoming yeminle al benden de o kadar bunlar ne yapıyor ben yürüyorum kilo alıyorum 😂😂😂ve çok dikkat ediyorum 😂😂😂
Havin49_ jalepone Cnm ilk gebeliğimde annem yoktu yani yemek dışarıdan yiiyordum bu gebeliğimde dışarı yemeği de karartınca eşim sağolsun annemlere yolladı bir ay kendimi topladım şuan bir aydır evimdeyim yemeklerimi eşim yapıyor
pembeayakkabilikiz jalepone 64 le hamıle kaldım şu an 59 kiloyum hala alamadım kilo ben 😔20+1 haftalıgız
jalepone Havin49_ ayyy böyle eşlerden Allah razı olsun valla bende kocamın elini öpüyorum evimi süpürünce bir işimi yapınca çok güzel bir şey 💕
jalepone Esmakks aslın da tam tersi diyorlar ilerledikçe hamilelik daha çok kilo alıyormuşsun senin ki de tersi olmuş