Esrasnyz23 Dlrdgn benim bildiğim 3500 ile 5000 bin arası gözüküyor bazen geç döllenmede olabiliyor şuan kaç haftalık gözüküyor bizimki 5+5 de kese ve kalp atışı gözüktü
nemesisx Dlrdgn henuz çok erken ben 2500 de bile gitmedim kese için 5 civarına çıkınca gittim karından göremediler alttan göründü. 2 günde 1 iki katına çıkıyor biraz sukunetli olun 4 gün sonrasına randevu alın
Busranur_mnts Dlrdgn ben 2 binde göremedim canım 1 hafta sonra gittim görüldü az daha sabır görürsün inşallah sağlıkla büyüsün 🥰
dalyaluna35 Kac haftaliksiniz? Kese normalde 4.-5. Haftalarda gozukuyor embriyonun gözükmesi de beta en az 1500 olmasi gerekiyor cihazdan cihaza farklilik gösterir tabi kimisi 2000 üzerinde embriyoyu goruyor. 1500beta ile normalde kesenizin gözükmesi lazim doktorunuz dış gebelikle ilgili bir durum dedi mi?
Dlrdgn dalyaluna35 hayır ultrasonla baktı kese görünmüyor ama ters bir durum da yok gibi dedi 5+4 gösteriyor sat tarihime göre
Yasoss Dlrdgn geç döllenme vs durumları da oluyor ama çok normal 2 hafta sonra git bebeğide görürsün belki kalp atışını bile duyarsın inşallah
dalyaluna35 Dlrdgn gec dollenme durumu olmus olabilir veya bazen kilolu kisilerde karin yagi olduğu icin gec gozukuyor bekleyin bakalım hemen negatif düşünmeyin
-Papatya33 Kilolu olanalrda da sanırım görünmüyor üstten kolayca. Benm 5binlerdeydi beta keseyi zor gördüler üstten
ayseveysel Değerim 4000 ilen kese gözüktü karından ultrasonla , bir hafta sonra bebekte gözüktü kalp atışıda duyuldu
munisem Dlrdgn ben tam adet günü 1668le öğrendim gebeliği, 4+3de beta 3600lerdeyken kese görünmedi endişe etmeyin. Beta değeri kişiden kişiye değişiyor kimisinde bu değerler daha geç haftalara denk geliyor, haftaya görünür inşallah bekleyin bakalım 😊
CEKAS Dlrdgn benim de 1496 ile gözükmemişti karından ultrasonla, lekelenme olduğu için de vajinal bakmamıştı dokturum. 4 gün sonra çok net kese vardı 🙋🏼♀️
svgiiiii Dlrdgn benim 9 bin de bile gözükmedi 20 bin de gördük dün üstelik geç döllenmede değil kilom da yok haftamız 6+3 kızım da bu hafta da kalp atışı bile duyduk her hamilelik farklı oluyor acele etmeyin gözükür
aysegulozak Dlrdgn benimde son adet tarihim 3 ekim bugun kan verdm 437 ciktii kisiden kisiye beta degisiyor herhalde