ayseayh Kızlar selam 28+4 haftalık hamileyim. Bebiş geçen cumadan beri 75 gram almış sadece. En az 150 almalıydı dedi doktorum haftaya tekrar görmek istedi. Bu haftalarda aynı sorunu yaşayıp düzelen veya önerisi olan var mı?
Havin49_ ayseayh yemene içmene dikkat et toplar Cnm bende ilk başlarda öyleydi yeme içmeye dikkat edince toparladı şuan haftasına göre ikŞ olmasına rağmen kiloları iyi
Esrasnyz23 ayseayh kahvaltıda kaşar peynir ve avakado ye yağlı bir besin olduğu için bebeğe de kilo aldırıyor
iyiliktozu ayseayh canım bir ara benimki de az almıştı o hafta karbonhidratı çok tüketmiştim. Muz kaşar peynir tahin pekmez yumurta kırmızı et denemiş biri olarak söylüyorum en çok hayvansal protein kilo aldırıyor.
Nisanmomy ayseayh canım beslenmeyle toparlayabilir sanırım. Alerjin yoksa Kaşar peyniri, avokado, ceviz,kefir, muz, yumurta tüketmeye çalış
ayseayh Havin49_ özellikle yediğiniz içtiğiniz bi şey var mıydı protein artıracam ama onun haricinde?
SenaEf Benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyor, 29. Haftadayım ama 28. Hafta ile uyumlu, ne kadarmış kilosu boyu acaba söyledimi doktorun canım 🌸
ayseayh SenaEf kilosu normal ama bir haftada alması gereken kiloyu almamış geçtiğimiz haftadan beri. 1200 gr şu an kız bebiş
Esma006 ayseayh canım iyi bir kilo almasını istiyorsan bu sade kefir muz tahin pekmez tahinli süt kaju badem kuruyemişlerin birçoğu kilo yapıyor yoğurt onun dışında haşlanmış yumurta ve bunları yedikçe soluna yat öyle daha net sonuç alabilirsin bence
Alpker 24+0 haftalıkken 875 gramdı 28+0 da 1795 gram olmuş haftalık 200 gram almış düzenli olarak sadece muz yedim her gün