ozllemm01 Benim de 25+1. Tahmini doğum tarihi 18 Şubat gözüküyor ama kız olduğu için o kadar beklemez bence nasip tabi 🥰🌸
nursenasu27 Eliffceeeee planlı doğum olursa 10 Şubat denildi kolaylıkla hepimizin olur inşallah daha doğuracak hastane bulamadım o ayrı bişe😅💜
kardee nursenasu27 Aynıyız benim de 10 Şubat tahmini planlı olarak ve ben de daha doğuracak hastane bulamadım :’)
htc5858 meltemerennn yaa ne güzel cinsiyet nedir sizin nasıl gidiyor hareketleri falan başladınız mı hissetmeye ☺️
hilal858_ Eliffceeeee 💙Şubat ortası haftası doluyor ama abisine çekerse şubat başı gelir gibimize gelio eşimle tahminimiz💙
ozllemm01 Eliffceeeee Ben girdim 22.haftamda çok şükür her şey yolunda dedi doktor detaylıca bakıp hem bana gösterip anlattı hem de bebişimin renkli ultrason görüntüsünü aldım 🥰
ylnydgd irmairma aynıyız benim de 18 şubat görünüyor:) ama sezaryen istiyorum öncesi gelir herhalde. Alışveriş yaptınız mı
irmairma ylnydgd bende korkuyorum normal istiyorum ama ilk gebeliğim bilemiyorum 🤷🏻♀️ bebek arabası beşik ana kucağı aldım biraz da kıyafet daha çok ama eksik, 😕