32 haftada muaneye gittiğimde kordon yüzüne çok yakın haftaya nst de bakalım tekrar dedi. doktorum 33+1 de kontrole gittiğimde nst çekildi sonra muane oldum nst hiç iyi çıkmadı muanede kordonun yüzüne bir turdan fazla dolandığını söylediler. radyolojiye yönlendirdi gittim oda aynı şeyleri söyledi doktorum alınması gerek ama birde detaylı ultrasonla bakılsın dedi gittik. Oradaki doktor da nst den ulturasondan baktı yatış yapmam gerektiğini söyledi yatış yaptık bütün gece sürekli nst den bakıldı doktorum sabah kordon dolanmış nst iyi değil ama kararsızım dedi. Korkuyordu oda bişey olur vs diye doğumda olabilecek komplikasyonları anlattı kabul ediyorsanız eğer doğuma girelim dedi. Kabul etmesem kordon dolanmış kaybedebiliriz dediler kabul ettim 33+2 de 11:47 de doğdu kızım 12 saat sonra kalkabildim yataktan çok kötü geçti bu sezeryanım göğsüm çok sıkıştı kendime çok zor geldim ağrı kesiciler fayda etmedi. şuan entübe çok zorlu bir süreçte hamileliğim doğumum da öyle oldu kızıma dua edin lütfen inşallah biran önce evimize yuvamıza gelir daha dokunamadım bile🥺