ozlem_ozcelik Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız? Ben cinsiyeti de ozaman öğreneceğim için 18 de yaptırmak istiyorum ama ileri haftalarda baktırmak daha mı iyi olur sizce?
visneli_cheesecake ozlem_ozcelik Ben 20′de yaptıracağım cabim 18 çok erken bence detaylı ultrason için.
Ozgedgn1 ozlem_ozcelik bence de erken 20-24 hafta arasında yaptırmayı öneriyorlar. Bende 21. Haftamda yaptıracağım randevu aldım
htc5858 ozlem_ozcelik 21 22 haftalar en uygun tarih demişti doktorum 21 de yaptırdım bende cinsiyet öğrenmek için biran önce yaptırmak istiyordum ama bekledim sabırla ☺️
supermooomy Bugün yaptırdım 21+3 üz 18 erken deniyor bazı organlarda istedikleri oluşumlar gelişmemiş olabiliyor
Yakamoz20 ozlem_ozcelik canım ben dün yaptırdım 22+1 ve çok net gördü herşeyi güzel baktı yani bebek büyük olursa daha net olur herşey 18 çok erken mesela ilk gebeliğimde 21 haftada yaptırdım bunda 22 bitti yaptırdım bu daha rahat geçti yani net cevap acele etme ve mutlaka perinatolog tercih et radyoloji değil