Remm devaa1 ben fenerbahçede mehmet uludoğan diye bir doktora yaptırdım 4800 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
Gncgl-0303 htc5858 htc5858 merhaba acaba tek mi aldılar içeri eşinizde girdi mi bizde bu hafta yaptıracağız eşiminde olmasını istiyorum
htc5858 htc5858 6 tane renkli organ ftograf 6 tane siyah beyaz organ ftograf 4 tane de yüzünü renkli fotoğraf 2 sayfa rapor yazıyor toplamda 25 30 ddk sürüyor bebeğin hareketlerine bağlı tabi uzun da sürebiliyor. Bana gelmeden önce tatlı yeme çay içme dediler çok hareketli değildi sadece yüzünü zor gördü
htc5858 devaa1 tatlı yendiği zaman çok hareketli oluyor bebişler ve çok sürüyor muane böyle hem daha net görüyorlar hemde fazla zaman harcanmıyır. Ben çok memnun kaldım zaten hep buraya giderim bu 4 gebeliğim diğer 3ünüde burda yaptırmıştım
[silindi] Delta hospitalde 4900e yaptırdım aynı gün kendi doktoruma ücretsiz muayene oldum. Benimki acaip hareketliydi, baş gelişti ultrason uzun sürüp doktor bastırınca rahatsız olup makata döndü 24. Haftada, geçen hafta yine baş aşağı dönmüş