sule135 29+1 deyiz. Alışverişi tamamladım sayılır. Ufak tefek bir iki şey kaldı. Daha vakit olduğu için kıyafetleri yıkamadım 1 ay sonra da onları yıkayıp hastane çantası için hurçlara koyarım diye düşünüyorum.
anonim51 DamlaAcar0701 27 haftaya yaklaştık hala biberon ve emzik dışında hiç bir şeyimiz yok inşallah Aralıkda başlayacaz
Ozgemlym DamlaAcar0701 33 haftalığız alışveriş yeni bitti yıkanıp ütülenip hastane çantası hazırlancak bu hafta heralde hallederim 😊
Ozgemlym DamlaAcar0701 hiç bitmiyor eksik aslında sen en önce hastane çantana koyacaklarını hazırla gerisi hallolur bizim 2. Ondan büyük hersey besik bebek araba vs vardı. Kıyafet alındı hijjen ürünleri alındı ondan biraz daha rahat oldu tabi.
foodeng34 DamlaAcar0701 31+4 üm. Bebişin alışverişi bitti. Cinsiyet belli olduğunda 11. Haftada alışverişe başlamıştım zamana yaymak için. Sadece kendi eksiklerim pijama, atlet vs kaldı 🥰
DamlaAcar0701 foodeng34 ben baya geç başladım bizim kızın bacaklar hep kapalıydı emin olamadık 2 hafta önce emin olduk o zaman başladık anca. Hastane çıkısı ve hijyen ürünleri neler aldınız acaba? Ben zıbın eldiven çorap tulum beşik diş fırçası tırnak makası aldım. Bunların dışında temel şeyler ne alabilirim
Ozgemlym DamlaAcar0701 canım ben hastane çantasına sadece tırnak makası ve pişik önleyici koyacağım. Birde ilk kızımda ıslak mendil kullanmamıştım yine kullanmayacağım alt temizleme pamuğu. Özel birşey koymayacağım.Zaten yıkanmıyorlar.
foodeng34 DamlaAcar0701 hastane çantası için mi neler aldığımı soruyorsunuz yoksa genel olarak mı neler aldığımı soruyorsunuz ?
Senacanblt_ DamlaAcar0701 29+5 olduk tüm herşeyi hazır ben biraz erkenden halletme yönündeydim cinsiyetini öğrenince yavaştan başladım alışverişe toplu olanları da kasım indirmini bekledim bu ay herşeyi eksiksiz bitti