busra34__ Bbgg bende tam şuan aklımdan siz geçiyordunuz tam size yazacaktım gittiniz mi diye çok sevindim valla vajinal mi ölçtü😅adınız neydi bu arada
Bbgg busra34__ hayır karından ölçüyor benim doktorum çok fazla idrara sıkışık değildim hatta baya bi su felan içtim de öyle girdim 🫣Begüm 🫶🏻 bizi beklemiyordu sanırım bi sıkıntı yok inşallah felan dedi hafif ağrım var dedim bu arada hakikaten vardı yani ama enfeksiyondan sanırım, monurol şase verdi yine tek kullanımlık
busra34__ Bbgg enfeksiyon olunca öyle oluyor tam alt karın bölgemde bende de regl sancısı gibi ağrılar oluyordu şükür geçti dikkat ediyorum bende bol su içmeye çalışıyorum tekrarlaması diye sizin değerler hala aynı mı
Bbgg busra34__ antibiyotikten 1 hafta sonra idrar ver dedi çok beklemeden verdim ben 2 gün sonra felan verdim, Lökosit 108 den 6 ya düşmüş , bakteri 0 dı ama 48 olmuş , bakteri 40 üstü olduğu için monurol vereyim bol su iç bi de dedi
busra34__ Bbgg bende lökosit 29 bakteri 5 çıkmıştı şimdi şükür geçti akıntım sarıydı fitil de onu geçirdi şimdi o da düzeldi şükür ben bu idrarı verirken de hali hazırda bol su içiyordum onun da etkisi olmuş olabilir tabi sizin değerler benden yüksekmiş
Bbgg busra34__ ben sabahki ilk idrarla verdim rengi bile koyuydu . Gün içindekiler açık renk oluyor tabi bol su içmekten . Bi de orta idrar verdim güzelce temizlendim idrarın başını ve sonunu kaba alma dedi doktorum öyle doğru çıkmıyormuş akıntı felan bulaşırsa enfeksiyon var gibi görünüyormuş boşuna antibiyotik başlıyorlarmış , siz de ortasını veriyorsunuz dimi idrarın
busra34__ Bbgg şöyle ben verdiğimde İstanbul’daydım orda eğitim ve araştırma var yakında oraya gittim orda tüp ve şişe verdiler dediğiniz gibi başını başka kabanortasını başka tüpe çektirdiler o şekilde verdim ama burda yaşadığım şehirde devlette sadece normal idrar kabı verdiler onu verdim geldim mecbur
Bbgg busra34__ he anladım , yani şöyle idrarın başını tuvalete yaptım ben sonra bi kısmını kaba doldurdum ama idrarın sonunu da tuvalete yaptım , sonra o kaptan tüpe aktarıyorsun
busra34__ Bbgg aynen bende aynısını yaptım yanlış anlatmışım 😅 dediğiniz gibi yapmıştım ztn anlatıyorlar böyle yapın diye ilk verdiğimde öyleydi sonuçlar o şekilde çıktı lökosit 29 bakteri 5 şeklinde eritrosit mi ne de 23 dü sonuçlar öyle çıkınca burda verdiğim sadece normal kap direk ona yaptm mecbur😐 normal kapta da direk sonuçlar nasıl çıkıyor onu bilemiyorum ama temiz çıktı hepsi sabah evet uyandığımda rengi benim de koyu oluyor gece boyu tabi su içmediğimiz için ama gün içinde rengi açık renk suyu bol içtikte daha da açık renk oluyor ben normalde çok su içen biri değildim gün 2 bardak en fazla şuan mecbur
Bbgg busra34__ heh aynen 😄 bakıyorlardır bir şekilde ya , ben de 3 litreyi yakalamaya çalışıyorum günde
Bbgg busra34__ her bünye farklı tabi ben önceden de çok içen bir insandım ona rağmen enfeksiyon oluyor 🥲
busra34__ Bbgg işte ben çok içmiyordum valla 🥲şuan mecbur içmeye zorluyorum midem daha fazla almıyor sbaahtan başlıyorum anca zaten gece de tuvalet dibindeyim😅😐
Bbgg busra34__ ben gece hiç uyanamıyorum yaaa cişim doluyor bekliyor sabaha kadar o da enfeksiyon yapıyor herhalde 🫣 ben şişe ile içiyorum sayıyorum akşama kadar başka türlü 3 ü bulmuyor bardak felan olunca insan unutuyor siz de öyle yapın
busra34__ Bbgg yok zaten bardakla içmiyorum şişeyle içiyorum ama o kadar fazla midem almıyor malesef ben uyanmadan duramıyorum rahatsız ediyor beni🥲 şimdi de alttan tırmalar gibi hissediyorum nedense hareketleri değişti herhalde 🥲🥲
busra34__ Bbgg 😅valla genelde herkes uyanmaktan yakınıyor sizin uyku ne güzel maşallah 😂😅bende uykuyu çok severim ama yaramaz tuvalete gidelim diyip duruyor gece 2 3 4 sürekli her gün tuvalete gidiyorum 🥺
Bbgg busra34__ ay ben 10-11 saat soluksuz uyuyorum kız 🙄 şüphelendim kendimden şimdi 😄 magnezyum beni bayıltıyor sanki eşime diyorum ben bayılıyor muyum acaba diye o da saçmalama diyor 😂
busra34__ Bbgg ben 7 8 saat uyuyorum uykularım da elden gitti😅bende progestanı ağızdan aldığım için uyku yapıyor
Bbgg busra34__ 1 haftadır ben de akşam dozlarını ağızdan alıyorum donoxly kullandığımdan 😄 alışverişe başladınız mı siz 🙈
busra34__ Bbgg yok başlamadım 1 ay sonra başlıycam biraz netleşsin tsm cinsiyet bu gidişimde detaylı ultrason vs olsun ondan sonra siz başladınız mı