erikarpuz dilannalakusss benim de azar azar dediğiniz şekilde gelmişti ertesi gün dogurdum ama suni sancı almıştım
sibelipek3101 dilannalakusss sarı jöle gibi değil hani adetin bitimine yakın kahverengi akıntı olur ya sulu gibi öyleydi benim sarı jöle gibi iltihap olmasin
Dmlirmak dilannalakusss jöle kıvamında ise nisandir herkeste farklı oluyor kimisi kanlı kimisi daha sümüksü bir yapıda seninki de nişan
dilannalakusss erikarpuz doktora mı gittiniz benim sırt ağrım arada karnıma ağrı giriyor bugün yarın doktor kontrolüm var
erikarpuz dilannalakusss tabi doktorumu aramıştım nişanım gelince, hemen gel kontrol edeyim dedi açıklığım da vardı suni sancıyla hızlandırdılar aynı gün dogurdum zaten
Kaderyusuf dilannalakusss benim şeffaf ama çok miktarda jöle gibiydi hiç kanlı değildi sabah geldi akşam doğumum başladı.
Rusapolat dilannalakusss başlamıyor bacım başlamıyor 🥲 1 hafta oldu benim geleli. 2 cm de açıklık var ama başka da bişey yok 🤣🤣🤣
dilannalakusss Dmlirmak ya evet işte çünkü normalde böyle bir şey olmadı geçen hastaneye gittim doktorum iltihap yok dedi idrardan olacak değil peceteye koydum yapıştı kurudu kabuk tutu
Dmlirmak dilannalakusss muhtemelen nişan gülüm ama nişan gelince hemen zaten doğum başlamıyor belki saatler sonra da başlar belki haftalar sonra da strese sokma kendini olurmu