kubrauzun Günaydın herkeseee , 30 Ekim Beta 18 1 Kasım Beta 133 4 Kasım Beta 522 Artışlar normal mi sizce , ilk gebeliğim boş gebelikti tedirgin oluyorum sürekli 🥺
nickleribitirmisler kubrauzun yani bu süreçte görünmediniz mi doktora ? Daha net sonuç alırsınız tekrar hayal kırıklığına niye uğrayasınız buraya sorup.
Senacanblt_ kubrauzun sanki biraz fazla artmış gibime geldi dmin olamadım ama gene de bi doktora gösterin
Zelis_ozdrgn kubrauzun yeter betayı takip etmeyin doktora görünün sadece beta takibi sadece iki kere kan verilir bakılır başka da yapılmaz kendinizi boşa strese koyuyuorsunuz
myangelson kubrauzun çok güzel artış olmuş tekrar kan vermeye gerek yok 5 hafta ve üzeri olunca kese görürsünüz muhtemelen
honeyandsun Betanın çok artması da kötü diye bilinen bir yanlış var. Ben de burada okuduklarım yüzünden sonucu görünce kafayı yiyecektim en son 550de bıraktığım sonucum 2 gün sonra 1400ü geçmişti ve sonucu görünce oturup ağladım bu kötü bi şey diye doktorumu aradım hiç kötü bir şey olmadığını tam aksine artık sağlıklı bir hamilelik olduğunu kesin olarak söyleyebilirim dedi. 3 gün sonra da keseyi gördük 🫠 içiniz rahat olsun sonuçlarda bir anormallik yok
myangelson honeyandsun hayır tabiki de betanin üst sınırı yoktur yüksek artış kötü diye birşey yok aksine doktorlar öyle görünce çok güzel diyorlar. Yani neden böyle kötü diyorlar anlamam. Sadece düzensiz ve düşük artışlar riskli görülüyor
honeyandsun myangelson Ya burada okuduklarım yüzünden gerçekten ben de öyle sanıyordum ağlamaktan doktoru arayamadım eşime söyledim hemen o da panik oldu. Bazıları yalan yanlış o kadar çok saçma sapan şeyler söylüyor ki sonra yeni gebeler böyle bocalıyor işte
myangelson honeyandsun ay yok ya boşuna gerginlik yaratılıyor gercekten. Her okuduğunuza inanmayın kendinizi üzmeyin. Bir konuda kesin bir bilgi yoksa boşuna konusulmamali bence sağlık konusu önemli çünkü. Kesin bilgi dediysem de başına geldiyse o konu hakkında bilgisi varsa.
Deletedmom_787 kubrauzun doktor değilim ama bence artış güzel geçen ay düşük yaptım yaklaşık 8-10 kez beta takibi için kan verdim benim beta artışım çok yavaş ve azdı sizinki güzel artmış bence stres yapmayın
kubrauzun Deletedmom_787 çok üzüldüm sizin adınıza benim de ilk gebeliğim boş gebelik sonrası düşük oldu şuan tedirginim o yüzden , Allah isteyen herkese tekrar nasip etsin inşAllah 🌸❤️❤️
bsraltnsy kubrauzun olmasi gerektigi gibi artmis ilk zamnlarda fazla oluyor zaten korkma benimde öyleydi 367den 2 gun sonra 1800 cikmisti korkmustum ama bi sorun olmadi cok sukur saglikli ilerliyoruz
Deletedmom_787 kubrauzun amin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres olma nasipte varsa dünyaya gelir zaten ne yazık ki alnımıza yazılanı yaşıyoruz kaçış yok