Serileydii Kızlar 29 haftalık hamileyim ve vajina kemiğim bildiğiniz sızlıyor acıyor böyle adım atarken artık zorlanır oldum topallıyor gibi yürüyorum😂 sebebi ne olabilir erken doğuma işaret falan değildir inşallah 🙏😞
myangelson Serileydii Çatı ağrısı oluyor magnezyum desteği gerekiyor doktora söyleyin yazar. Siz de bol bol magnezyum içeren gıdalar maden suyu falan tüketip az da olsa destekleyin. Ben avoyanin maden suyunu içerdim en yüksek magnezyum oranı onda var
Serileydii myangelson yaa cuma kontrolüm var muhakkak yazdırayım magnezyum 🙏 asla maden suyu içemiyorum ama denerim çok teşekkür ediyorummm💕
myangelson Serileydii düşük tansiyon probleminiz yoksa içine limon falan da sıkarak içmeyi deneyin olmazsa. Avoya ciddi anlamda iyi geliyordu bana 🥲
Serileydii myangelson yani 25 haftalığa kadar öyle bir sorunum yoktu hala da yoktur sanırım deneyeceğim muhakkak 🙏😊
Serileydii elifanne10 aslında bazen bende şüpheleniyorum çok az da olsa sarıya yakın akıntım oluyor gibi cuma günü öğreneceğim artık kontrolde