twobabymomm Kızlar adetime 4 gün var Allah’ın izniyle ikinciyi istiyoruz bu ay bıraktım hapı. Eşim sadece bunu bulabilmiş ama yalancı pozitif verdiğine dair çok post okudum ancak kan verince belli olur 🫣🤭
edey twobabymomm dâys doctor bende hamile olmadığım zamanda yalancı pozitif vermişti sonrasında hamile olduğumda da negatif verdi bozuk bi test direkt kan verin daha iyi olur
Gokturkmom_ twobabymomm Artımed ile 4 gün önce pozitif görmüştüm oğluşum kucağımda 💜🦦Umarım sizde de vardır kan verip kesinleştirin mutlaka 🥳
twobabymomm edey evet ben de bebeğim 6 buçuk aylıkken yaptım silik çizgi vardı kan verdim çıkmamıştı.Ama bu kadar pembe ilk defa oldu
twobabymomm Gokturkmom_ evet ben de ilk kızımı öyle öğrenmiştim bugün gidemedim adetimi bekliyorum ☺️
Masal2021 Masal2021 bende hapı bıraktıktan sonra hamile kalmıştım 2. Gebeligimde hayırlı olsun yedek varsa yap yoksa kan ver ama pozitif bence 🥰
Mavikelebek24 Artımedle çift çizgi gördüm geçen ay hastaneye gittim yalancı çıktı. Testlere güvenmiyorum artık. En güvenilir kan testi
Zarifokur penbe_karisi dimi bacım bilgin kırmızıya yakın . Sen napıyorsun nasılsın ? Kaç haftalık oldun .
twobabymomm penbe_karisi teşekkürler inşallah vardır bakalım yarın kan vericem inşallah bekleyemiycem bat ı🥰😂
twobabymomm Masal2021 şimdi de dayanamadım freeley yaptım onda da çıktı silik çizgi yarın kan vericem inşallah 🥰
Masal2021 twobabymomm var kuzum var hayırlı olsun dediğim gibi benim days doctor bundan daha silikti 😇